Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δίας στον Ζυγό

9 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Δίας εισέρχεται στον Ζυγό_ Καλή θέση. Ο άνθρωπος με Δία στον Ζυγό χαίρει αγάπης-εκτιμήσης, θαυμασμού, και είναι δημοφιλής τόσο στο περιβάλλον του, όσο και στό ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Προλαβαίνετε να γεννήσετε ένα παιδί με Δϊα στον Ζυγό.
Αφιέρωμα για τον Δία στόν Ζυγό!
Στήν αστρονομία ο αέρινος αυτός πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος κατορθώνει να <εξοστρακίζει> και να <διαλύει> οποιοδήποτε κομμάτι απειλεί την ακεραιότητά του_
Στήν αστρολογία Ο Δίας είναι ο <προστάτης> της Γής μας, και τον ανθρώπων που κατοικούν σ' αυτήν_Η καλύτερη και η πιό <σωστική> θέση του Δία είναι στον Καρκίνο_ Το άτομο που έχει τον Δία σε σύνοδο ή τρίγωνο με τον ήλιο του είναι ένα άτομο <τυχερό> και <προστατευμένο>. ΟΔίας στα περάσματά του δίνει τόσο πνευματικά όσο και υλικά αγαθά!.
Στόν ωροσκόπο μας δίνει καλή υγεία, ευελιξία αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Σε άσχημες όψεις με τον Αρη σου στερεί όλα τα προηγούμενα. Σε καλή όψη με τον Αρη σου δίνει τόλμη, και αυτοπεποίθηση σε νέα ξεκινήματα, όρεξη για ζωή και αισιόδοξη διάθεση. Συνδέεται επίσης και με τις υλικές απολαβές. Ο Δίας δεν μπορεί να σου κάνει <κακό> υπάρχει όμως ο κίνδυνος της υπερβολής. Δηλαδή να σε ωθήσει σε ακρότητες_ Μία αρνητική όψη του Δία μπορεί να φέρει προβλήματα με τον νόμο, απληστία, υπεραισιοδοξία, λαιμαργία στο φαγητό, και ίσως μία <ηθική χαλάρωση>.
Σ'αυτό το τελευταίο θέλω να σταθούμε.Ο Δίας από τον Ζυγό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ίσως μετατρέψει κάποιους σε <μαφιόζους> Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές επενδύσεις, στο ξεκίνημα μίας επιχείρησης ή στην επέκταση μίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας_
Ο Δίας στον Ζυγό θα ευνοήσει τους γάμους, τις συνεργασίες, τις διπλωματικές προσεγγίσεις, (σε πολιτικό επίπεδο) και γενικά θα επικρατήσει μία ατμόσφαιρα συννενόησης και διαλακτικότητας στίς σχέσεις των ανθρώπων. Ο Ζυγός επιζητά την αρμονία, κι' όχι τις διαμάχες γι'αυτό και θα <μετατρέψει> τον Δία σ'έναν <άριστο Διπλωμάτη>. 
Το τί θα πετύχει αυτή η στάση θα το ανακαλύψουμε στην πορεία δεδομένου ότι τον Δεκέμβρη του 2016 ο Δίας θάρθει σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό_ πού σημαίνει_ χωρισμούς, διασπάσεις, διαζύγια, και γενικά μία τάση <απελευθέρωσης> από το παρελθόν και δρομολόγησης ενός νέου μέλλοντος με επαναστατικές <προδιαγραφές> αλλά πάντα <σημειώστε το αυτό> σε ρεαλιστικά πλαίσια, αφού το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού που θα σχηματιστεί στις 25 Δεκεμβρίου θα σηματοδοτήσει την αρχή μίας ρεαλιστικής περιόδου Ζωής παγκοσμίως με <σύνθημα> την ισορροπία δυνάμεων στήν παγκόσμια κοινότητα των ανθρώπων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...