Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Αναλυτικές προβλέψεις 2014 για τα Ζώδια του παρορμητικού σταυρού

Αναλυτικές προβλέψεις 2014 για τα Ζώδια του παρορμητικού σταυρού που θα βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας μέχρι και 25 Ιουλίου. Αφού ο Άρης στον Ζυγό θα φέρνει συνεχείς ανατροπές, ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα, και βίαιους χωρισμούς όσο αναφορά σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, οικογενειακά θέματα καθώς και θέματα καρριέρας και κοινωνικού 'γίγνεσθε' _
Όλα τα παραπάνω θα κριθούν το μήνα 'Απρίλιο' που είναι και ο μήνας 'Πρωταγωνιστής' για το 2014 _
Κριοί: Οι ανατρεπτικές αλλαγές στην ζωή σας θα συνεχιστούν, αλλά με λιγότερη ένταση για εσάς που έχετε τον Ηλιο στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου από τον Φεβρουάριο του 2014 ο Ουρανός εγκαθίστατε στο δεύτερο δεκαήμερο αρχής γενομένης για εκείνους με τον Ηλιο από την δέκατη μοίρα του Κριού έως την δεκαέξι.
Για τους Κριούς του πρώτου δεκαημέρου ο πιο σκληρός μήνας, θα είναι ο Μάϊος, για του δευτέρου δεκαημέρου ο Απρίλιος για του τρίτου δεκαημέρου Φεβρουάριος - Μάρτιος.
Στις 24 Μαΐου όλοι ανεξαιρέτως οι Κριοί θα βρείτε λύσεις λογικές και αισιόδοξες για κάθε πρόβλημα, όσο δύσκολο κι' αν δείχνει. και στο τέλος Σεπτεμβρίου θα κάνετε ένα νέο, επεκτατικό και αισιόδοξο ξεκίνημα ζωής.!
Μην ξεχνάτε ο αγαθοεργός Δίας από το Ζώδιο του Λέοντα από αύγουστο 2014 και μέχρι και 10 Αυγούστου 2015 θα σας δώσει εύνοια τύχης. Όλο και κάποιος σημαντικός άνθρωπος θα <τείνει χείρα βοηθείας> προς εσάς. Αλλά πρέπει να ξέρετε πως αυτή η <βοήθεια> από το Σύμπαν, λειτουργεί μέσω <ευγνωμοσύνης> για το καλό που εισπράτουμε από τους άλλους.
Καρκίνοι: Με τον Πλούτωνα που χτίζει από την αρχή, όσα έχει προηγουμένως γκρεμίσει , απέναντι σας, θα πρέπει να είστε πάντα σε 'εγρήγορση'. Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν την σκληρότητα από τον Πλανήτη θα είναι οι του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή όσοι έχουν τον Ήλιο τους από την ενδέκατη μοίρα μέχρι την 14 μοίρα. Αλλά την βιαιότητα του Αρη  από τον Ζυγό θα την υποστούν όλοι οι Καρκίνοι, σ' όποιο δεκαήμερο κι' αν ανήκουν. Ο Άρης στον Ζυγό για τους Καρκίνους, αφορά το σπίτι την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία καθώς και την απώλεια ενός πολύ δικού μας προσώπου. Σε προσωπική επίπεδο έχει να κάνει και με την δική μας υγεία. Στις 26 Ιουλίου 2014 μπαίνει στον Σκορπιό Ζώδιο ευνοϊκό για σας. Οπότε ησυχάζετε και δημιουργείτε, σ'όλα τα επίπεδα δημιουργίας_ Ιούλιος-Αύγουστος ευχάριστοι μήνες, για να πάρετε δόσεις ανακούφισης και αισιοδοξίας ενώ ένα ξαφνικό και αναπάντεχο 'δώρο' θα σας δώσει ο Σεπτέμβριος σε θέματα καρριέρας και κοινωνικής καταξίωσης.
Ζυγοί: Με τα σημάδια του Κρόνου, να μην έχουν φύγει τελείως από την ζωή σας, <καλείσθε> από τώρα και μέχρι τέλος Ιουλίου να < βγάλετε τα κάστανα από την φωτιά > Μπορείτε ! Γιατί υπάρχει ακριβώς από πάνω σας, ένας καλός < Φύλακας Αγγελος > που μαζί με τον ωθητικό, γρήγορο και παρορμητικό πλανήτη Αρη, θα σας κάνει <ανίκητους>.
Στο πέρασμα σας θα υποχωρούν όλοι και δεν είναι <σχήμα λόγου>. Οι αναβλητικοί και αναποφάσιστοι Ζυγοί θα γίνετε οι <μπροστάρηδες> του Ζωδιακού_ πάντα όμως γοητευτικοί, ειδικά τον μήνα Μάρτιο, επικοινωνιακοί τον μήνα Μάϊο και Σεπτέμβριο, απόλυτοι τον Απρίλιο διεισδυτικοί τον Αύγουστο και απόλυτα επιτυχημένοι τον Σεπτέμβριο_
Υπάρχει όμως ο επικίνδυνος μήνας Απρίλιος. Προσοχή τον Απρίλη σε καμία περίπτωση δεν ρίχνουμε 'γροθιά' στο μαχαίρι αφουγκράζεσθε και περιμένετε. στο τέλος του μήνα όταν θα λήξει ο <συναγερμός> τότε θα ξεχωρίσουν < οι σοφοί > Ποίοι ; αυτοί που θα επιβιώσουν του πολέμου_
Αιγόκεροι: Ζητάτε πάντα ένα θρόνο για να κατακτήσετε την κορυφή. Οι πιο απλοί από εσάς μέσα στην οικογένεια, οι πιο διανοούμενοι μέσω της επιστήμης ή της τέχνης, και οι πιο φιλόδοξοι μέσα από την κοινωνική καταξίωση.
Έχετε την ευκαιρία σας να το επιτύχετε αυτή την χρονιά_ αφού όμως καταφέρετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα της σύγχρονης πραγματικότητας. Ο θρόνος που διεκδικείτε είναι διαλυμένος και θα πρέπει να τον κατασκευάσετε από την αρχή με προδιαγραφές απλότητας και ευελιξίας από παντού αντμετωπίζετε μικρές ή μεγάλες επαναστατικές διαθέσεις. Είστε λογικοί - έξυπνοι και ρεαλιστές_
Αυτή την χρονιά θα γίνετε και <απόλυτα δίκαιοι> Δεν λέω πως δεν θα έχετε κάποιοες <απώλειες> στην διάρκεια της χρονιάς, αλλά η Ζωή < κάτι μας παίρνει αλλά και κάτι μας δίνει σαν αντιστάθμισμα>.
Πάντα έτσι δεν γίνεται 'Νομοτελειακά';

Κάθε μήνα από Φεβρουάριο θα σας δίνω αναλυτικές προβλέψεις για κάθε Ζώδιο_
Επόμενες προβλέψεις για τον μεταβλητό Σταυρό: Τοξότες - Παρθένους - Δίδυμους - Ιχθείς_


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...