Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ετήσιες προβλέψεις 2014 για τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού

Δίδυμοι: Το 2014 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένα νέο ταξίδι ζωής με ενδιάμεσους σταθμούς άλλοτε όμορφους και δημιουργικούς όπως τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο - Μάρτιο κι' άλλοτε δύσκολους όπως οι μήνες Απρίλιος και Αύγουστος. Η γενική όμως 'εικόνα' της χρονιάς δείχνει πως μπορείτε να διαπραγματευτείτε με επιτυχία θέματα σχετικά με δικονομικές διευθετήσεις, κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες, να ζήσετε έναν έρωτα με κατάληξη τον γάμο ή να αποκτήσετε έναν απόγονο.
Δεδομένου ότι η φυσική σας ενέργεια και αντοχή χτυπάει 'κόκκινο' μέχρι τα μέσα Ιουλίου 2014 με τον Άρη στον Ζυγό.! Αξιοποιήστε 'Τώρα' αυτή την εύνοια του Σύμπαντος αν θέλετε σ' αλήθεια να προχωρίσετε σε ένα καλύτερο μέλλον.
Τοξότες: Το 2014 σας κλείνει πονηρά το μάτι_ Όμως το σιγουράκι είναι πως και αυτή την χρονιά θα εξακολουθήσουν να κυριαρχούν στην ζωή σας, οι αλλαγές, οι ανατροπές και τα ξαφνικά αναπάντεχα γεγονότα καλά και κακά. !
Ευκαιρίες για 'καλύτερη τύχη' θα έχετε από 16 Ιουλίου 2014 όταν ο ευεργέτης Δίας εισέλθει στο Ζώδιο του Λέοντα. Αξιοποιήστε αυτό το 'δώρο' αλλά προσοχή στην υπεραισιοδοξία που οδηγεί σε υπερβολές και απερίσκεπτες ενέργειες. Ο έρωτας για τους νεότερους, και παιδιά και εγγόνια για τους μεγαλύτερους, θα σας δώσουν πολλές χαρές αυτή την χρονιά_
Προσοχή τον Απρίλιο στα χρήματα σας. Τον Μάϊο ξεκαθαρίζετε οριστικά ποιοί είναι οι εχθροί, και ποιοί οι αληθινοί φίλοι που θα σταθούν στο πλευρό σας για μια ζωή.
Παρθένοι: Το σίγουρο 'χαρτί' αυτής της χρονιάς είναι η βοήθεια από φίλους με κοινωνικό περίγυρο. Πιστεύω πως εκεί θα πρέπει να στραφείτε για να νοιώσετε αγάπη και σιγουριά. Η ζωή σας εδώ και χρόνια, θα το έχετε καταλάβει βασίζετε σε 'νέα δεδομένα'. 'Αρπάξτε' λοιπόν όποιο 'σωσίβιο' σας δώσει αυτή η χρονιά και με τόλμη και ευαισθησία προχωρήστε στην υλοποίηση ενός στόχου, ενός ονείρου, κάποιας επιθυμίας. Όσοι από εσάς έχετε εργαστεί σκληρά στο χώρο εργασίας σας, ήρθε η στιγμή να 'επιβεβαιωθείτε' και να 'καθιερωθείτε' στον χώρο του 'κοινωνικού κατεστημένου', αρκεί βέβαια να έχετε πάντα τον νου σας σε ανθρώπους και καταστάσεις που δείχνουν ένα ψεύτικο πρόσωπο, με σκοπό να σας 'παραπλανήσουν'
Ιχθείς: Το 2014 συνεχίζει και σφραγίζει μια πετυχημένη πορεία που έχει αρχίσει από το 2013 _ από Ιούλιο 2014 αυξάνετε η φυσική σας ενέργεια και δύναμη, με αποτέλεσμα την καλή υγεία, την συνεχόμενη αποδοτικότητα στην εργασία σας, καθώς και στην ερωτική συμπεριφορά σας Θυμηθείτε: ότι χτίσετε αυτή την χρονιά θάναι επιτυχημένο και κυρίως θα έχει διάρκεια στον χρόνο, υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό, και ξένους, σπουδές παιδιών που συνδυάζονται με κάποιο πτυχίο ή κάποια καλή θέση εργασίας, όλα τα παραπάνω αυτή την χρονιά θα έχουν ευτυχή εξέλιξη. Τομέας απόλυτης προσοχής! Τα τυχερά παιχνίδια, οι επικίνδυνες επενδύσεις και η διαχείριση ξένων χρημάτων.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ!
Ότι η Αστρολογία λειτουργεί σαν ένα είδος χρονικού GPS, σου δείχνει τις κατευθύνσεις για κάθε χρονική στιγμή της ζωής σου, αλλά εσύ κρατάς το 'τιμόνι' και καλείσαι να αποδείξεις το πόσο καλός οδηγός είσαι!.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...