Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

2014 Χρονιά προετοιμασίας για το 2015

Το 2014 το χωρίζουμε σε δύο χρονικές περιόδους.
1η Περίοδος με τον Άρη στον Ζυγό.
Ο Αρης στον Ζυγό σημειώνει είσοδο στις 8 Δεκεμβρίου 2013 και πραγματοποιεί έξοδο στις 26 Ιουλίου 2014, αφού πρώτα έχει αφήσει πίσω του 'συντρίμια' στις προσωπικές σχέσεις πολλών από εμάς. Η πρώτη φάση με τα πρώτα μηνύματα των ξαφνικών αλλαγών, συγκρούσεων κι' αναπάντεχων χωρισμών θα αρχίσει από το τέλος Δεκεμβρίου 2013 όπου έχουμε και την πρώτη όψη Αρης αντίθεση με Ουρανό. Ο Αρης από το Ζυγό θα 'πυροδοτήσει' τον Ουρανό στον Κριό.
Οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια θα 'κλονιστούν' αλλά δεν θα ' γκρεμιστούν', δεδομένου ότι ο Δίας σε αρμονική όψη με τον Κρόνο θα 'επιβάλλει' την Σωφροσύνη και την Λογική.
Η επόμενη 'αντίθεση' Αρη-Ουρανού πραγματοποιείται τον Απρίλη του 2014 όπου εκεί ο πιο καθοριστικής μήνας της χρονιάς θα επηρεάσει εκτός από το προσωπικό επίπεδο του καθένα μας, τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην χώρα μας και θα προσδιορίσει τις μελλοντικές σχέσεις των κρατών της Ευρώπης σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
Αναλυτικά οι όψεις του Απριλίου θα εξηγηθούν τον Ιανουάριο του 2014.
SOS - 23-24-25 Δεκεμβρίου 2013 Κριοί-Ζυγοί-Αιγόκεροι-Καρκίνοι-Λέοντες-Υδροχόοι.
Προσοχή σε ατυχήματα οι νεώτεροι_ (εγκεφαλικά-καρδιακές προσβολές) οι μεγαλύτεροι.
2η Περίοδος 2014
26 Ιουλίου 2014 ο Αρης αφήνει ήσυχο τον Ζυγό και μπαίνει στον Σκορπιό. Η θέση αυτή σηματοδοτεί πιο ήπιες καταστάσεις, και πολλά ξαφνικά, αναπάντεχα ευχάριστα γεγονότα αφού ο Δίας στις 16 Ιουλίου θα μπεί στον Λέοντα και από την θέση αυτή θα κάνει αρμονικές όψεις με τον Αρη και τον Ουρανό στο τέλος Σεπτεμβρίου 2014, ενώ πρέπει να αποδεχθούμε πως αρχίζει να φαίνεται φως στο βάθος του 'τούνελ' το φωτάκι 'προσδεθείτε' εξακολουθεί να αναβοσβήνει αφού ο Ουρανός συνεχίζει ν'ανταγωνίζεται τον Πλούτωνα. Πότε θα ησυχάσουν αυτοί οι δύο; Πότε ο Ουρανός καταφέρνει να ελευθερωθεί από τον σκληρό εναγκαλισμό του Πλούτωνα; Το 2016 .
Το 2015 είναι χρονιά σταθμός γιατί σηματοδοτεί το τέλος ενός σύγχρονου 'Μεσαίωνα' και την σταδιακή αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής αναβάθμισης, των ασθενέστερων τάξεων, μέσα από το πρίσμα μιας παγκόσμιας δικαιοσύνης_
Φίλες και φίλοι, αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα μην το ξεχνάτε αυτό ΠΟΤΕ!_

Προσεχώς αρχές Ιανουαρίου αναλυτικές προβλέψεις για το 2014 ανά ομάδες Ζωδίων._

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...