Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Ετήσιες προβλέψεις κατά ομάδες Ζωδίων

Ετήσιες προβλέψεις κατά ομάδες Ζωδίων
Πρωταγωνιστές τα Ζώδια του νερού με αρχηγό τον Καρκίνο. Η πρόβλεψη αφορά τα δύο πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρίσκεσθε σ'ένα μεταβατικό στάδιο Ζωής_ Ο Κρόνος με τον Δία στο Ζώδιο σας δίνουν απεριόριστη χορηγία για ένα νέο οικοδόμημα ζωής στηριγμένο πάνω σε γερές και ρεαλιστικες βάσεις. Προσέξτε: Τα παραπλανητικά σήματα του Ποσειδώνα, γιατί όσο αγαθοποιός είναι τόσο σε ρίχνει στην παγίδα της ουτοπίας, της ψευδαίσθησης, και της παραπλάνησης.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς οι Σκορπιοί είσθε οι μόνοι που δεν κινδυνεύετε από τον Ποσειδώνα, γιατί ο Κρόνος σας κρατάει γερά στην Γή. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τον Δία απο τον Καρκίνο. Σε θέματα οικονομικά, υγείας, εργασίας και ακόμα ποιός ξέρει ίσως κάποιο όνειρο σας πραγματοποιηθεί αυτή την χρονιά.
ΙΧΘΕΙΣ: Τύχη απεριόριστη στα ερωτικά, στα θέματα παιδιών, σε ανώτερες σπουδές (οι νεότεροι) σε νομικά και διαδικαστικά θέματα, αλλά και εσείς όπως οι Καρκίνοι 'φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες' δηλαδή τον Ποσειδώνα, μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα της λογικής εικόνας.

Ζώδια του Αέρα
Η πρόβλεψη αφορά κυρίως το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού-Υδροχόου-Διδύμου.
ΖΥΓΟΣ: Ταλαιπωρία τέλος! Τα επόμενα χρόνια θα έχετε την δυνατότητα με τη βοήθεια του Δία και του Κρόνου, να επαναπροσδιορίσετε το κοινωνικό και επαγγελματικό σας προφίλ, τις σχέσεις σας τις συνεργασίες σας ή τον γάμο σας. Το σπίτι η οικογένεια, ή κάποια ιδιωτική επιχείρηση θα περάσουν από την διαδικασία μιας ολοκληρωτικής ανανέωσης.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα σας δείξει με την βοήθεια του Δία πως να διορθώσετε τα τυχόν λάθη που έχετε κάνει σχετικά με το επαγγελματικό και κοινωνικό σας γίγνεσθαι. Θέματα υγείας και εργασίας μπορούν να έχουν αίσιο τέλος αυτή την χρονιά.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι τον Ιούλιο 2013. Τρέξτε και εκμεταλευτείτε την θετική ακτινοβολία του Δία, με δική σας προσωπική προσπάθεια. Όσοι ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο των Διδύμων να προσέχετε κάποιους <Σωτήρες> που θα σας παρουσιαστούν σαν < αγαθοποιοί > . Τα επόμενα δύο χρόνια εδραιώνετε ένα σταθερό εργασιακό καθεστώς με οικονομικά ωφέλη. Τακτοποιήστε κληρονομικά, δάνεια, ασφάλειες και οικονομική υποστήριξη από άλλους.

Ζώδια της Γης
Αιγόκερως-Ταύρος-Παρθένος.
Ωφελημένα σε γενικές γραμμές και τα τρία Ζώδια της Γης το 2013.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το Ζώδιο που θα δώσει την σκληρότερη μάχη επιβίωσης, με δυνατές όμως αναλαμπές τύχης και βοήθειας από τους άλλους. Βέβαια ένα γενικό ξεκαθάρισμα στις αρχές Αυγούστου θα το κάνει θέλει δεν θέλει. Την πιο σκληρή μάχη θα την δώσουν οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου τον Μάρτιο. Τον Δεκέμβριο όσοι τα <καταφέρουν> θα δουν τα σχέδια ή τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται με επιτυχία!
ΤΑΥΡΟΣ: Οι δοκιμασίες για τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου θα ξεπερασθούν με μικρές απώλειες. Οι δυσκολίες σε σχέσεις, γάμο, συνεργασίες τα δύο επόμενα χρόνια ισχύουν και για τα τρία δεκαήμερα του Ζωδίου. Το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου με την βοήθεια κοντινών τους ανθρώπων θα ξεπεράσουν ίσως έναν θάνατο κάποιου ηλικιωμένου αγαπημένου προσώπου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια χαρά όλοι οι Παρθένοι. Ολοκληρώνουν σταδιακά τις αλλαγές σ' έναν τομέα της ζωής τους, και πραγματοποιούν πολλοί από αυτούς ένα όνειρο ζωής, ενώ κάποιοι άλλοι δρομολογούν νέους ρεαλιστικούς στόχους. Οι καλλιτέχνες Παρθένοι δημιουργούν ένα προφίλ <ινδάλματος>.
Το Αγκάθι: Ο Ποσειδώνας απέναντι τους. Προσοχή μην εξαπατηθείτε από σύντροφο, συνεργάτες, φανερούς εχθρούς ή φίλους.


Ζώδια της Φωτιάς
Από τα Ζώδια της Φωτιάς μόνο ο Κριός πλήττεται αρνητικά από Πλούτωνα_ Ουρανό αυτή τη χρονιά, και μόνο το πρώτο δεκαήμερο. Ο Ουρανός - Πλούτωνας θα περάσουν στο δεύτερο δεκαήμερο το 2014.
ΚΡΙΟΣ: Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα εξακολουθεί κι' αυτή την χρονιά να δείχνει απρόσμενες και καταλυτικές ξαφνικές αλλαγές χωρίς κάποια σίγουρη πρόβλεψη. Ο μήνας Μάρτιος χρειάζεται αυτοσυγκράτηση πολύ ψυχραιμία, όχι παρορμητικές ενέργειες, αν περάσετε με επιτυχία το σκόπελο του Μαρτίου, ο Απρίλης θα σας αποζημιώσει με αγάπη και χρήμα.
ΛΕΩΝ: Ολοκληρώνονται οι άλλαγες αυτήν την χρονιά για το πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα αλλά εξακολουθεί ν' ανάβει το <φωτάκι> του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στον τομέα υγεία-εργασία. Το σπίτι και η οικογένεια θα γίνουν πιο απαιτητικά στα <θέλω> τους, αλλά και τα τρία δεκαήμερα του Λέοντα, με την βοήθεια του Δία μπορούν ν' ανταπεξέλθουν σ' οποιαδήποτε πρόκληση.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Δίας στους Διδύμους ευχαριστεί όλους τους Τοξότες αυτή τη χρονιά σε σχέσεις-συνεργασίας-γάμο. Ο Πλούτωνας στον δεύτερο οίκο αλλάζει συνεχώς τα οικονομικά δεδομένα στον χώρο εργασίας με συνεχή σκαμπανεβάσματα. Μια χρηματική βοήθεια, αυτή την χρονιά, μπορούν να αναζητήσουν από άλλους οι φίλοι Τοξότες, είτε λέγεται οικονομικός υποστηρικτής, ή δάνειο, ή κληρονομιά ή λαχείο κλπ.

Πληροφοριακά
Ο Ποσειδώνας δεν είναι <κακοποιός> Πλανήτης αλλά είναι <επικίνδυνος> όσο και <αγαθοποιός>.
Αυτή την χρονιά κινείται στο Ζώδιο των Ιχθύων μεταξύ πρώτης και πέμπτης μοίρας. Κάνει αντίθεση με τον Ήλιο μέχρι την 5η μοίρα της Παρθένου, τετράγωνο μέχρι την πέμπτη μοίρα στον Ήλιο του Τοξότη και σύνοδο μέχρι την πέμπτη μοίρα του Ήλιου των Ιχθύων_
Κάνει ευεργετικά τρίγωνα με τον Ήλιο στην 5η μοίρα του Σκορπιού, και με τον Ήλιο στην πέμπτη μοίρα του Καρκίνου ευεργετικά τρίγωνα αλλά όχι τελείως <ακίνδυνα>. Επηρεάζει συγχρόνως κι' όποιους άλλους πλανήτες βρίσκονται σ' αυτές τις μοίρες των ως άνω Ζωδίων.
Σε σύνοδο - αντίθεση - τετράγωνο με αργούς πλανήτες από Κρόνο και μετά επηρεάζει γενιές_ Ένα παράδειγμα: Τα άτομα που έχουν γεννηθεί από Νοέμβριο 1971 έως το τέλος του 1975 έχουν Ποσειδώνα στον Τοξότη. Αυτήν την εποχή ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στους Ιχθείς, τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα τους στον Τοξότη_ αυτά τα άτομα πρέπει να προσέξουν μην παρασυρθούν από κάποιο όνειρο στο οποίο δεν υπάρχει ίχνος πραγματικότητας. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα άτομα που γεννήθηκαν το 1974 με Δία στους Ιχθείς σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη. Ενώ στην κυριολεξία με Δία στους Ιχθείς είναι <μεγάλες ψυχές> είναι τα άτομα που κυνηγούν μια υψηλή ιδέα (Τοξότης) μέσω από λανθασμένες εκτιμήσεις (Ποσειδώνας στους Ιχθείς) αυτά τα άτομα εάν δεν έχουν άλλα δυνατά κρατήματα στο γενέθλιο χάρτη τους όπως καλές όψεις (Ηλιου-Ερμή με Κρόνο) μπορεί να καταλήξουν οι σύγχρονοι <Δον Κιχώτες>.
Καταλήγοντας μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι: αυτή η χρονιά μας αποδεικνύει περίτρανα την αρμονία που υπάρχει στο Σύμπαν_ ότι οι πλανήτες όσο σκληροί κι' αν είναι από μόνοι τους, όταν συνεργασθούν αρμονικά μεταξύ τους, μας δείχνουν τον δρόμο για μια παγκόσμια ειρηνική συνύπαρξη_
Ο Δίας από τον Καρκίνο: Να ζεις και να πολλαπλασιάζεσαι, ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς: Να αγαπάς όλους τους ανθρώπους_ και ο Κρόνος από τον Σκορπιό: Να μαθαίνεις από τα λάθη σου, και να συμπράττεις με πάθος στην αναμόρφωση ενός δίκαιου κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. Φωτεινούλα, καλησπέρα και χρόνια πολλά.
    Εύχομαι να είναι αποδοτική χρονιά το '13 και να διαψεύσει τις δυσοίωνες προβλέψεις.
    Χαίρομαι που είσαι μαζί μας και έχουμε ένα χέρι "βοηθείας" στα δύσκολα.
    Να 'σαι καλά.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...