Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

27 Σεπτεμβρίου 2016 _ Ο Αρης στον Αιγόκερω

Ο πλανήτης Αρης εισέρχεται στο Ζώδιο του Αιγόκερω στις 27 Σεπτεμβρίου και φεύγει στίς 9 Νοεμβρίου 2016_
Ο Αρης στον Αιγόκερω θα πάρει <Δικαιωματικά> κάποια χαρακτηριστικά του Ζωδίου που ερμηνεύονται
 <επιθετικός ρεαλισμός> <Φιλοδοξία στο Ζενίθ> <Πουλάω ακόμα και την μάνα μου αρκεί να κερδίσω την κορυφή του κόσμου>.
Το Motto Μου : Δόξα και χρήμα-
Οταν στις 19 Οκτωβρίου ο Αρης περάσει πάνω από τον Πλούτωνα, θα δημιουργηθεί μία έκρηξη <απόλυτης Συμπαντικής δύναμης> επικίνδυνης τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο_ Δεδομένου ότι στις 20 του μήνα η αντίθεση Ερμή - Ουρανού θα <τροφοδοτήσει> έναν παραπάνω εκνευρισμό και ένα ευαίσθητο < νευρικό σύστημα>.
Η σύνοδος Αρη-Πλούτωνα έχει και την καλή της πλευρά. Σε ατομικό επίπεδο ο καθένας μας ξεχωριστά με αυτή την δυναμική όψη θα νιώσει πώς είναι <πολύ σκληρός-σκληρή για να πεθάνει> οπότε θα δοκιμάσει να κάνει μια νέα αρχή για το μέλλον, αψηφώντας τους κινδύνους που ίσως αντιμετωπίσει.
Παράλληλα στην αντίθεση Ερμή-Ουρανού η καθεμία ή καθένας από εμάς θα αντιμετωπίσει ξαφνικά νέα δεδομένα είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική του ζωή.
Προσοχή! όταν οδηγούμε αμάξι ή μηχανή, όταν χειριζόμαστε μηχανήματα ή κάνουμε ηλεκτρολογικές εργασίες, μην κοπούμε ή καούμε_όποιο ατύχημα εάν συμβεί θα οφείλεται σε υπερβολικό εκνευρισμό.
Συμπερασματικά θα λέγαμε πώς ο μήνας Οκτώβρης είναι ένας άγριος και σκληρός μήνας πρωταγωνιστούν ο Ουρανός(η επανάσταση) και ο Πλούτωνας(τα διαλύω όλα και κτίζω από την αρχή)
Επικίνδυνες ημερομηνίες: με τον Ουρανό: ! που θα δώσουν και πολλούς <χωρισμούς>.
15-20-29. Με τον Πλούτωνα : 7-16-29 Ο Πλούτωνας έχει σχέση και με τραπεζο-οικονομικά θέματα_προσοχή σ'αυτά!.

mars-valles-marineris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...