Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δεκέμβριος 2014

Ο τελευταίος μήνας του 2014 έχει δύο πρόσωπα. Μέχρι τις 14 του μήνα μας δείχνει το όμορφο, καλό, και αισιόδοξο πρόσωπο του, αναλαμπές τύχης ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλευτούμε σαν βάσεις γερές για την επόμενη χρονιά. Υπέροχες, ρομαντικές, ερωτικές στιγμές με αρκετή δόση 'γκλαμουριάς' συνθέτουν μια περίοδο 'συγκομιδής' χρήσιμης για το επόμενο διάστημα, της 'ανομβρίας'. Η 4η και 14η του μήνα πολύ καλές ημέρες για ένα γάμο, ή αρραβώνα!
Και έρχεται η δευτέρα 15η του μήνα και ο άτακτος πλανήτης Ουρανός, προσπαθεί με την βοήθεια του Πλούτωνα, να 'ξεκαθαρίσει' όλες τις παλιές 'αμαρτίες' των ανθρώπων αυτού του πλανήτη. Η επίδραση του, δεν αφορά προσωπικά στον καθένα από εμάς, λειτουργεί σε συλλογικό επίπεδο. Δηλ αφορά τις μάζες και όχι μεμονωμένα περιστατικά_ Εμείς με το απόθεμα 'ευτυχίας' που μαζέψαμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ας απολαύσουμε τις γιορτές ζώντας την κάθε όμορφη στιγμή 'ολοκληρωτικά' με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...