Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νοέμβριος 2014

Μήνας δυνατός - σκληρός - με έντονες διαθέσεις αδιάλλακτης επαναστατικότητας. Αυτά μέχρι τις 15 του μήνα. Γιατί από 16 και μετά το <γυρίζει> στον ρεαλισμό μαλακώνει, και με πονηριά προσανατολίζεται μόνο στα ατομικά του συμφέροντα και στο τέλος δίνει και ένα 'δωράκι' σ'όλα τα καλά παιδιά που θα ακολουθήσουν τις προτροπές του που στην προκειμένη περίπτωση είναι Κριό-Τοξότες.
Αναλύοντας συνοπτικά την όψη συνόδου του Αρη-Πλούτωνα, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, που γίνεται σήμερα 10 Νοεμβρίου 2014 καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα. Η όψη αυτή καθεαυτή σημαίνει 'κάνω δυναμικά μια νέα αρχή'. Τι σημαίνει όμως όταν γίνεται στο Ζώδιο του Αιγόκερω; Ο Αρης κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κρόνο στις 13 του μήνα. Ένώ η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κάνει σύνοδο με Κρόνο.
Θέλω λοιπόν να κάνω την επανάσταση μου με σκληρό και δυναμικό τρόπο δηλ. 'όποιον πάρει ο Χάρος' αλλά έρχεται η φωνή της λογικής, της 'πονηρής' σκέψης και το κυριότερο, 'το προσωπικό μου συμφέρον' που μου λέει πως θέλω να επιζήσω και να υπάρξω και αύριο σαν οντότητα, και τί κάνω; αποχωρώ πάντα όμως με αξιοπρέπεια από τον στίβο της αναμέτρησης και περιμένω μια πιό κατάλληλη στιγμή και πιστέψτε με αυτή η στιγμή είναι πολύ κοντά.
Τον Οκτώβρη του 2015 αυτή η στιγμή θα δώσει λύσεις σε οικονομικά, αισθηματικά, εργασιακά, θέματα υγείας για τον καθένα σας. Προετοιμάστε λοιπόν το έδαφος, εργασθείτε σκληρά με πίστη και υπομονή και κυρίως με αισιόδοξη και θετική σκέψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...