Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΖΩΔΙΟ ΠΑΡΘΕΝΟΣ!

Δυνατές επιρροές: Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερου θα σηματοδοτήσει νέους κύκλους δράσης με σκοπό την αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα ζωής, πάντα όμως μέσα από την διαδικασία της αυτογνωσίας.
Ο Ποσειδώνας στον έβδομο οίκο του ωροσκόπου της Παρθένου επηρεάζει τις στενές προσωπικές σχέσεις, το γάμο τις συνεργασίες, και τους φανερούς εχθρούς. Τι πρέπει να προσέχουν οι Παρθένοι από το 2012 και για 14 περίπου χρόνια. Να προσέχουν την υγεία, να φροντίζουν το σώμα τους με υγεινή διατροφή και διαβίωση. Να έχουν κοντά τους πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης τους, και να αποφεύγουν τις υποκριτικές σχέσεις και φιλίες γιατί ενέχουν πολλές παγίδες.
                                                             ΠΡΟΤΡΟΠΗ!
Αν βγείτε δυναμικά μπροστά, τίποτε δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σας.

<<ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ>>
ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 

Ποσειδώνας στο Ζώδιο των Ιχθύων. Μια ελπίδα γεννιέται για την ανθρωπότητα;
ή ο Θεός θα κάνει το Θαύμα Του;
Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα από τα 12 Ζώδια θεωρούνται οι δεύτερες πιο επικίνδυνες, μετά τις διελεύσεις του Πλούτωνα.
Δημιουργούν μια θολή και ομιχλώδη ατμόσφαιρα όπου δεν μπορείς να διακρίνεις την πραγματική εικόνα των πραγμάτων, τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα.

Τι συμβολίζει: Τον ιδεαλισμό, τη φαντασία, το όνειρο, την παραπλάνηση, την ψευδαίσθηση, τον αποπροσανατολισμό, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα παραισθησιογόνα, τον πνιγμό, τις κλοπές, τις απάτες.

Είναι συνδεδεμένος με το υγρό στοιχείο και τη θάλασσα (όπως ο αρχαίος θεούλης) και όπως το νερό ξεγλυστράει μέσα από τα χέρια σου, έτσι και οι άνθρωποι με κυρίαρχο Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο τους είναι οι άπιαστοι.
Τρομάξατε; υπάρχει και η άλλη όψη του Ποσειδώνα η καλή. Αυτή που χαρίζει ευαισθησία για τους αδύναμους και ταλαιπωρημένους της ζωής, φιλανθρωπία, αλληλεγγύη, καλλιτεχνική έμπνευσ, διαίσθηση, και την ικανότητατρόπου διαφυγής από την σκληρή πραγματικότητα της ζωής που αντιπροσωπεύει (ο πλανήτης Κρόνος) το χάρισμα να βλέπεις το μέλλον και να χρησιμοποιήσεις αυτή την δυνατότητα, για να το αλλάξεις, αν αυτό είναι εφικτό.
Με βλαβερές όμως ακτινοβολίες ο Ποσειδώνας είναι αυτός που γεννά τους απατεώνες, τους φανταστικούς ''γκουρού'' τους ψευτομάγους και τα "ψώνια".

Με θετικές ακτινοβολίες συνδέεται με την καλή πλευρά της Μεταφυσικής και τους εμπνευσμένους και ενορατικούς ανθρώπους.
Συμπέρασμα: Πλανήτης Ποσειδώνας=Ο ιδεαλιστικός χώρος στον οποίο δεν λειτουργεί η λογική.
Αν λοιπόν κάποιοι από εσάς έχετε την Αφροδίτη σας σε οποιαδήποτε όψη με τον Ποσειδώνα μην αναζητάτε μια ζωή το ιδανικό ερωτικό ταίρι, γιατί κυνηγάτε ένα <<άπιαστο όνειρο>> αγαπήστε το, αλλά μην το εμπιστευτείτε ποτέ.
17 Σεπτεμβρίου θα έχουμε τις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Οκτωβρίου για όλα τα Ζώδια και ένα θέμα για τον Πλούτωνα στο Ζώδιο του Αιγόκερω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...