Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Προβλέψεις για τα 12 Ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Θα σας δωθεί η ευκαιρία να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, απαλαγμένοι από δεσμεύσεις του παρελθόντος.
ΤΑΥΡΟΣ: Τολμήστε ένα βήμα επέκτασης. Τολμήστε να σχεδιάσετε το μέλλον. Αδιαμφισβήτητα είστε οι 'τυχεροί του μήνα'.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η δημιουργική διάθεση στον εργασιακό τομέα, θα σας κατατάξει επάξια τον επόμενο χρόνο, στο κλαμπ των κερδισμένων.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο μόνος δρόμος για μια θέση στον εργασιακό τομέα που θα επεκτείνει την δραστηριότητα σας, είναι οι φίλοι, οι υποστηρικτές, και οι κοινωνικές γνωριμίες.
ΛΕΩΝ: Οι συνεχείς αλλαγές στα επαγγελματικά βήματα, σας δίνουν μια επιτάχυνση προς τον τέλειο σας στόχο που είναι η επιτυχία. Τολμήστε!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο δρόμος της τύχης είναι ανοιχτός για εσάς, με λίγη όμως 'καθυστέρηση'. Πολλά προβλήματα που σας απασχολούν βρίσκουν ανέλπιστα τη λύση τους.
ΖΥΓΟΣ: Τα δύσκολα πλησιάζουν στο τέλος τους ευχηθείτε και το Σύμπαν θα σας ανταμείψει. Ο μήνας των γενεθλίων σας ανοίγει δρόμους ευκαιριών πολλά υποσχόμενων για το μέλλον. Αρκεί να μην χαθείτε από την 'πιάτσα'.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με Ερμή και Αφροδίτη στο Ζώδιο σας, με μια κίνηση, μια κουβέντα, ένα τηλέφωνο έστω και ένα νεύμα κατακτάτε τους πάντες. Τολμήστε ένα επεκτατικό βήμα με την αρωγή ισχυρών υποστηρικτών.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέα σχέδια, νέες δραστηριότητες όχι μόνο θα στεφθούν από επιτυχία, αλλά θα γεμίσουν το πορτοφόλι σας με ευρώ. Ένα πρόβλημα υγείας λύνεται στην στιγμή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διανύετε μια μακρόχρονη πορεία ενδοσκόπησης, αφουγκρασθείτε τα λόγια των φίλων σας. Προς το τέλος του μήνα ένας από 'μηχανής Θεός' σας δίνει τη λύση που ζητάτε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις αντιπαραθέσεις με όλους, ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Ο Δίας που ξέρει πως σας αρέσουν οι εκπλήξεις, σας ετοιμάζει μια λύση <<delivery>> σε θέματα υγείας και εργασίας.
ΙΧΘΥΕΣ: Αρμονική περίοδος για σχέσεις, επικοινωνίες και ταξίδια στο εξωτερικό. Μια ανταμοιβή στον εργασιακό χώρο, θα σας γεμίσει τόλμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...