Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Μια πρώτη ματιά στο 2019


Το 2019 αποτελεί το <Λόμπυ> του 2020.

Είναι ευχάριστη αισιόδοξη χρονιά που σημαδεύεται από την αρχή μιας νέας επταετίας αφού ο Ουρανός ο ανατρεπτικός κ'απρόβλεπτος αλλά τόσο <γοητευτικός> πλανήτης τον Μάρτιο του 2019 εγκαταλείπει οριστικά το Ζώδιο του Κριού, και εγκαθίσταται στο Ζώδιο του Ταύρου_ αλλαγή δεδομένων και συνθηκών ζωής όσον αφορά τα υλικά μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος, μια χώρα κι' ολόκληρος ο πλανήτης. 
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, ανταγωνιστικό και μπροστάρικο με ηγετικές και πολεμικές ιδιότητες _ και του αρέσει να ζει μέσα σε μια <εμπόλεμη> κατάσταση _ Ο Ουρανός έβγαλε στην επιφάνεια αυτά τα χαρακτηριστικά γι'αυτό ζήσαμε επτά χρόνια περπατώντας σ'ένα τεντωμένο σχοινί, τόσο εμείς όσο κι' ολόκληρος ο πλανήτης.
Ο Ουρανός στον Ταύρο (Ζώδιο της Γης), που θέλει σιγουριά, ηρεμία και καλή ζωή θα τα βρει σκούρα και θα κουραστεί πολύ, προκειμένου ν'αλλάξει κατεστημένα δεδομένα επτά χρόνων.
Ο φόβος είναι πως εάν δεν μπορέσει με το καλό θα δοκιμάσει σκληρά μέσα και όργανα, σκληρούς και δικτατορικούς ηγέτες· θα δείξει ας μην προτρέχουμε.
Το σίγουρο είναι πως ένα τραπεζο-οικονομικό κατεστημένο θα πάρει τα ηνία της διακυβέρνησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι΄αυτό θα φανεί το 2020 _ και μετά_
Τα καλά νέα είναι πως ο Δίας τον Δεκέμβριο του 2019 μπαίνει στο Ζώδιο του Αιγόκερω, Ζώδιο φιλικό προς τον Ταύρο και την Παρθένο.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιείτε ένα υπέροχο τρίγωνο Δία - Ουρανού, οπότε σχηματίζετε ένα Μεγάλο Τρίγωνο σε Ζώδια της Γης, Ζώδια, που πατάνε γερά στην Γη και βλέπουν τα πράγματα με <ρεαλιστική ματιά>.
Σημειολογικά το τρίγωνο Δία -Ουρανού σημαίνει κάπως σαν... <ένα κομμάτι τύχης> που πέφτει από τον Ουρανό_ και θα επηρεάσει θετικά τις αποφάσεις και τα έργα των κρατούντων αυτού του πλανήτη_


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάϊος 2024

 Μάϊος 2024  Ο καλυτερότερος μήνας ολόκληρης της χρονιάς με τον Δία στις πολλές < τυχερές > ημέρες που προσφέρουν απλόχερα τύχη - αισι...