Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Δεκέμβριος 2018

Ο Δεκέμβριος φοράει <ροζ γυαλιά> και  προσπαθεί να μας πείσει, ότι < η ζωή είναι ωραία >
Βέβαια με Ερμή-Δία στον Τοξότη, αυτό δεν είναι δύσκολο αλλά όσο < εύκολο > είναι άλλο τόσο επικίνδυνο και παραπλανητικό είναι. Η πιο επικίνδυνα χρονική στιγμή είναι το πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου_ Προτείνω προσοχή σε οικονομικά, τζόγο συμφωνίες, υπογραφές παντός είδους, σε κλοπές, απώλεια προσωπικών αγαθών στο αλκοόλ και τις ουσίες_
Από 20 Δεκεμβρίου διαλύεται <το πέπλο της ομίχλης> που μας μπέρδευε και δεν μας άφηνε να δούμε < καθαρά > την πραγματική < υπόσταση > των πραγμάτων.
Στις 21 Δεκεμβρίου θα μας εκπλήξει ευχάριστα η ικανότητα μας ν'αντιλαμβανόμαστε τα όσα γίνονται γύρω μας με οξυδέρκεια και καθαρή αντίληψη, και να πετυχαίνουμε τους όποιους στόχους μας.
Θέσεις Ήλιου και Πλανητών:  Ο Ήλιος θα βρίσκεται στις 21 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και μετά θα περάσει στον Αιγόκερω, ο Ερμής από τον Σκορπιό στις 13 μπαίνει στον Τοξότη, ο Άρης θα βρίσκεται στο τέλος του μήνα στους Ιχθείς, ενώ η Αφροδίτη θα παραμένει στον Σκορπιό έως τις 5 Ιανουαρίου.
Καλύτερη όψη 21 Δεκεμβρίου με δύο τυχερές γωνίες του Ερμή με τον Δία, και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.
Την Παρασκευή 7 του μήνα προσοχή στα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα - τις ιώσεις - 
Η κίνηση του Δία στον Τοξότη 

Ο Δίας από 1η έως 31 Δεκεμβρίου θα περάσει από την 5η μοίρα του Τοξότη μέχρι και την 12η μοίρα.
Εάν ο Ήλιος , η Σελήνη ή κάποιος πλανήτης βρίσκεται σ'αυτές τις μοίρες η τύχη θα σας χαμογελάσει με πλατύ χαμόγελο_
Εάν ο ωροσκόπος σας πατάει σ'αυτές τις μοίρες η τύχη θα σας χαμογελάσει με πλατύ χαμόγελο_
Εάν ο ωροσκόπος σας πατάει σ'αυτές τις μοίρες προβλέπεται μια προσωπική αναγέννηση, καθώς πολλές ευκαιρίες θα παρουσιασθούν στον δρόμο σας, τις οποίες εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα σας οδηγήσουν σε μια νέα πορεία ανάπτυξης, υγείας και ευημερίας.
Σημείωση: Ο ωροσκόπος κάθε ατόμου διανύει 30° μοίρες και μπορεί για παράδειγμα να βρίσκεται σε δύο ζώδια αφού λοιπόν το κάθε ζώδιο έχει 30° μοίρες και ο Asc σας πατάει στην 10η μοίρα του Τοξότη, θα τελειώσει στην 10η μοίρα του Αιγόκερω.
Η εύνοια του Δία από τον ωροσκόπο μας διαρκεί μια ολόκληρη χρονιά.
Ο Δίας στον Τοξότη ψάχνει για ηθικές και πνευματικές αξίες εκτός από το χρήμα και την δόξα. Το πέρασμα του από τον Τοξότη που είναι το <σπίτι> του κυβερνά αυτό το Ζώδιο, ο πλανήτης Δίας θα αναζωπυρώσει και θα αφυπνίσει θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα και γενικά θα στρέψει τους ανθρώπους παγκοσμίως προς ανώτερα πνευματικά ενδιαφέροντα και ακαδημαϊκή μόρφωση· αυτό στη θετική του πλευρά. Στην αρνητική του μπορεί να εντείνει την ανευθυνότητα, την υπεραισιοδοξία και να οδηγήσει κάποιους να ζήσουν με το σλόγκαν <ότι φάμε, κι ότι πιούμε, κι' ότι ......> δηλαδή μια ζωή την έχουμε κι'ας σκορπίσουμε ότι έχουμε για να ζήσουμε_
αυτό το τελευταίο πιστεύω πως δεν θα συμβεί δεδομένου ότι ο Κρόνος που βρίσκετε στον Αιγόκερω θα αποτρέψει τέτοιες ακραίες συμπεριφορές_

Μια πρώτη ματιά στο 2019 

Το 2019 αποτελεί το <Λόμπυ> του 2020.

Είναι ευχάριστη αισιόδοξη χρονιά που σημαδεύεται από την αρχή μιας νέας επταετίας αφού ο Ουρανός ο ανατρεπτικός κ'απρόβλεπτος αλλά τόσο <γοητευτικός> πλανήτης τον Μάρτιο του 2019 εγκαταλείπει οριστικά το Ζώδιο του Κριού, και εγκαθίσταται στο Ζώδιο του Ταύρου_ αλλαγή δεδομένων και συνθηκών ζωής όσον αφορά τα υλικά μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος, μια χώρα κι' ολόκληρος ο πλανήτης. 
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο της φωτιάς, ανταγωνιστικό και μπροστάρικο με ηγετικές και πολεμικές ιδιότητες _ και του αρέσει να ζει μέσα σε μια <εμπόλεμη> κατάσταση _ Ο Ουρανός έβγαλε στην επιφάνεια αυτά τα χαρακτηριστικά γι'αυτό ζήσαμε επτά χρόνια περπατώντας σ'ένα τεντωμένο σχοινί, τόσο εμείς όσο κι' ολόκληρος ο πλανήτης.
Ο Ουρανός στον Ταύρο (Ζώδιο της Γης), που θέλει σιγουριά, ηρεμία και καλή ζωή θα τα βρει σκούρα και θα κουραστεί πολύ, προκειμένου ν'αλλάξει κατεστημένα δεδομένα επτά χρόνων.
Ο φόβος είναι πως εάν δεν μπορέσει με το καλό θα δοκιμάσει σκληρά μέσα και όργανα, σκληρούς και δικτατορικούς ηγέτες· θα δείξει ας μην προτρέχουμε.
Το σίγουρο είναι πως ένα τραπεζο-οικονομικό κατεστημένο θα πάρει τα ηνία της διακυβέρνησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι΄αυτό θα φανεί το 2020 _ και μετά_
Τα καλά νέα είναι πως ο Δίας τον Δεκέμβριο του 2019 μπαίνει στο Ζώδιο του Αιγόκερω, Ζώδιο φιλικό προς τον Ταύρο και την Παρθένο.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιείτε ένα υπέροχο τρίγωνο Δία - Ουρανού, οπότε σχηματίζετε ένα Μεγάλο Τρίγωνο σε Ζώδια της Γης, Ζώδια, που πατάνε γερά στην Γη και βλέπουν τα πράγματα με <ρεαλιστική ματιά>.
Σημειολογικά το τρίγωνο Δία -Ουρανού σημαίνει κάπως σαν... <ένα κομμάτι τύχης> που πέφτει από τον Ουρανό_ και θα επηρεάσει θετικά τις αποφάσεις και τα έργα των κρατούντων αυτού του πλανήτη_





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάϊος 2024

 Μάϊος 2024  Ο καλυτερότερος μήνας ολόκληρης της χρονιάς με τον Δία στις πολλές < τυχερές > ημέρες που προσφέρουν απλόχερα τύχη - αισι...