Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Οκτώβριος 2017

Ηλιος στο Ζώδιο του Ζυγού

Μέχρι 16 του μήνα ο Ερμής στο Ζώδιο συμπορεύεται με τον Ηλιο_
Ο Ζυγός σαν Ζώδιο του αέρα της γοητείας και της διπλωματίας_ευνοοεί κάθε είδους επικοινωνία ή διαπραγμάτευση-Από τις 16 του μήνα ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό που εκεί είναι μυστικοπαθής και <κλειστός>.
Βέβαια θα ευνοηθούν κατά μία έννοια Σκορπιοί-Ιχθύες-Καρκίνοι_ Καθοριστικά γεγονότα ζωής θα ζήσουν όσες-όσοι έχουν Ηλιο-Σελήνη-Αφροδίτη-Ουρανό-Δία στην 27η - 28η μοίρα Κριού-Ζυγού-Καρκίνου-Αιγόκερου. Το μήνυμα του Οκτωβρίου είναι οι ξαφνικές και απρόσμενες αλλαγές_.
Κριοί: οι προβολείς πέφτουν στον τομέα γάμος-φιλίες-συνεργασίες. Κάποια τελειώνουν κάποια νέα αρχίζουν_
Κρυφοί εχθροί φανερώνονται_καινούριες βοηθητικές γνωριμίεςσας δίνουν ευκαιρίες για να σταθείτε στα πόδια σας, που αυτή την στιγμή <χωλαίνει>.
Ταύροι: αυξημένη προσωπική γοητεία υπόσχεται για εσάς ο Οκτώβριος_ Εκμεταλευτείτε την τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Μην πιέζετε καταστάσεις σε θέματα παιδιών ή σε ερωτικά ζητήματα_ από τις 11 του μήνα ο Δίας από τον Σκορπιό θα λύσει ευνοϊκά θέματα σχέσεων ή γάμου_
Δίδυμοι: Με έναν Κριό απέναντί σας μην περιμένετε αυτόν τον μήνα πολλές χαρούμενες στιγμές παρά μόνο κάποιες αναλαμπές ελπίδας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες και όπως θα έρθουν τον επόμενο μήνα. Κινηθείτε δραστήρια για τις υποθέσεις, ίσως από τις 14 Οκτωβρίου και μετά .
Καρκίνοι: Οσες - όσοι από εσάς έχετε τον Ηλιο σας μέχρι και την 5η μοίρα του Καρκίνου ο Δίας από τον Σκορπιό σας προσφέρει <τυχερές ευκαιρίες>, σε <μικρά θαύματα>. Προσέξτε, αξιοποιήστε την τύχη αυτή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου όσο καλύτερα μπορείτε, όσο πιο γρήγορα μπορείτε και με όση δύναμη ψυχής διαθέτετε!.
Λέοντες: Από τις 11 του μήνα μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε για να τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή μιας προσωπικής επιχείρησης_ Οι νεώτεροι-ες του Ζωδίου ίσως ανοίξουν ή αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι. Καλή υγεία_
Παρθένοι: Θέματα <υπαρξιακά> και οικονομικά που έχουν σχέση με τρίτους έρχονται επιτακτικά στο προσκήνιο απαιτώντας μια λύση_Μην βιαστείτε να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Θάρθει εκείνη η κατάλληλη, στιγμή που θα την αντιληφθείτε αμέσως_Αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι πως από τον επόμενο μήνα θ'αρχίσει μια πολύ καλή <πραγματικότητα>.
Ζυγοί: Ο Δίας στο Ζώδιο σας κάποια καλά σας έδωσε, κάποια σας τα παίρνειπίσω, όχι για να σας τιμωρήσει αλλά για να σας δώσει περισσότερα <Δώρα> εάν εσείς τον ανταμείψετε με την ωριμότητα, την σύνεση, και τον ρεαλισμό που απαιτεί η δεδομένη χρονική στιγμή. Αλλαγές θα υπάρξουν μέχρι το Δεκέμβριο πάντα προς όφελός σας.
Σκορπιοί: Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών κι΄'οχι μόνο θαχουν να ζήσουν μια υπέρτατη <τυχερή στιγμή> που θα τους χαρίσει ο Δίας 24-25-26 Οκτωβρίου_ Εάν ο Ηλιος σας βρίσκεται μέχρι και την 4η μοίρα του Ζωδίου, θα'χετε τύχη και θα πρέπει να προγραμματίσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που ενέχει κινδύνους αποτυχίας αυτές αακριβώς τις ημέρες.
Τοξότες: Αρχίζει μια καλύτερη περίοδος για εσάς απελευθερωμένη από δύσκολα βάρη, και εμπόδια_ Μπορείτε μάλιστα νεα θεμελιώσετε μια νέα περίοδο ζωής που θα βασιστεί σε γερές βάσεις για μακροχρόνια επιβίωση χωρίς δυσάρεστες αλλαγές_αλλά για να συμβείαυτό θα πρέπει να μην αλλάζετε συνεχώς στόχους, αλλά να παραμείνετε σταθερές-οι στα θέλω και τις επιθυμίες σας_
Αιγόκεροι: Καλή εποχή αρχίζει για εσάς ολόκληρη η χρονιά προσφέρεται για νέα εποικοδομητικά άλματα ζωής-αξιοποιείστε, φίλους, κοινωνικές γνωριμίες για να πετύχετε κάποιους στόχους που χρειάζονται την βοήθεια τρίτων_ κινηθείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια αποφεύγοντας και ακραίες αλλαγές.
Υδροχόοι: Καλά περάσατε αυτή την χρονιά ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με την προσωπική σας πορεία στο μέλλον. Στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, θα σας τύχουν κάποια καλά πράγματα χρησιμοποιείστε τα με σεμνότητα, αποφεύγοντας την <έπαρση>. Θυμηθείτε , ότι λάθος κάνετε τώρα θα το βρείτε μπροστά σας τα επόμενα χρόνια και θα σας κάνουν την ζωή πολύ δύσκολη_
Ιχθύες: Καλός, τυχερός, βοηθητικός ο Οκτώβρης θα σας λύσει κάποια μακροχρόνια προβλήματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν_ Ασυνείδητα έχει αρχίσει να επαναστατεί το <είναι> σας κι'αυτό εάν δεν εξωτερικευτεί με κάποιες κινήσεις <εκτόνωσης> θάχει επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική σας υγεία_
Προτροπή! Τακτοποιείστε κάθε εκρεμότητα που υπάρχει στην ζωή σας ξεκαθαρείστε το <τοπίο> έρχεται η στιγμήνα δρομολογήσετε ένα καινούριο <παρόν>.
Η Υπερτυχερή ημέρα του μήνα Οκτωβρίου θά'ναι η 26

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...