Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Νοέμβριος 2015

Σημαντικός μήνας ο Νοέμβριος πολύ ερωτικός και πολύ ανατρεπτικός τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα οικονομικά. Κύριο χαρακτηριστικό του, οι μπερδεμένες καταστάσεις, τα σκάνδαλα στην ακραία τους μορφή, καθώς και η εμφάνιση κάποιων αυτοαποκαλούμενων σοφών, γκουρού και ότι βάλλει ο νούς σου από ψώνια και απατεώνες. Προσοχή !!!
Πρωταγωνιστές:
Κριοί: Ζυγοί: Σχέσεις, γάμος συνεργασίες και οικονομικά περνούν μιά κρίση ταυτότητας. μην δοκιμάσετε να λύσετε τώρα το όποιο πρόβλημα σας, είτε προσωπικό, είτε έχει σχέση με άλλους. Οι Κριοί μέχρι και τις 10 του μήνα θα πρέπει να κινηθούν διπλωματικά στα εργασιακά τους θέματα. 
Οι Ζυγοί θα αποκτήσουν με την Αφροδίτη απεριόριστη και ακαταμάχητη γοητεία οπότε μπορούν να πετύχουν τ'ακατόρθωτα στον ερωτικό στίβο_
Ταύροι: Μπορούν να ρισκάρουν και να κερδίσουν στα ερωτικά, όχι όμως και στα οικονομικά. Εκεί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης.
Δίδυμοι: Νοιώθετε εγκλωβισμένοι σ'ένα προσωπικό σας δίλλημα που αφορά επαγγελματική και κοινωνική σας υπόσταση. Προτάξτε το χάρισμά σας για να το λύσετε, που δεν είναι άλλο από την Διπλωματία.
Καρκίνοι: Απρόοπτα γεγονότα άλλοτε θετικά και άλλοτε αρνητικά, φέρνουν ανατροπές στα σχέδιά σας, αντλήστε αγάπη και δύναμη από τα πρόσωπα της οικογένειας σας.
Λέοντες: Μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις σας αποπροσανατολίζουν αυτόν τον μήνα προχωρείστε μόνο με την λογική όχι οικονομικά ρίσκα.
Παρθένοι: Γάμος, σχέσεις, συνεργασίες, πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος όλα θα κριθούν αυτόν τον μήνα από εσάς. Κι'αυτό γιατί θέλετε να αποβάλετε από την ζωή όλες τις 'τοξικές' καταστάσεις που σας έφθειραν αργά και βασανιστικά.
Σκορπιοί: Βρίσκεστε στο κατώφλι ενός νέου ξεκινήματος ζωής σ'όλα τα επίπεδα αλλά πρώτα θα πρέπει να τακτοποιήσετε εργασιακά θέματα, καθώς και κάποια τυχόν θέματα υγείας.
Τοξότες: Νέες ιδέες, νέοι στόχοι νέες γνωριμίες, συνθέτουν ένα ενδιαφέρον τοπίο ζωής αυτόν τον μήνα. Το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον ίσως κρύβει έναν ξαφνικό έρωτα.
Αιγόκεροι: Μέσα στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο, κρύβετε ένας ύπουλος εχθρός. Τακτοποιείστε τον εσείς ξέρετε τον τρόπο. Επιτυχίες στον επαγγελματικό χώρο.
Υδροχόοι: Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό, ανώτερες σπουδές νομικές υποθέσεις που τακτοποιούνται επιστροφή χρημάτων από τρίτους είναι κάποια από τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο.
Ιχθείς: Αυτός ο μήνας προστάζει να κατεβείτε από το ρόζ συννεφάκι σας και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα που υπάρχει αυτή την στιγμή στις ανθρώπινες και επαγγελματικές σχέσεις σας.
23-24 Νοεμβρίου επικίνδυνη ημέρα γα ερωτικά ζητήματα αποφύγετε τις γρήγορες αποφάσεις
26 Νοεμβρίου έχουμε το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα όχι αγοραπωλησίες, όχι υπογραφές συμβολαίων, όχι νέα ξεκινήματα όχι γάμους, όχι σοβαρές αποφάσεις. Προσοχή σε κάθε σας βήμα, σε λόγια και πράξεις υπομονή ώσπου να περάσει η 'θολούρα' που δημιουργεί χαώδεις καταστάσεις!.
Οι πιό καλές, οι πιό φωτεινές και οι πιό βοηθητικές ημέρες του Νοεμβρίου 6-10-11-13 Μπορείτε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που εκκρεμούν προστρέχοντας στην συνήθεια κάποιων σημαντικών ανθρώπων.
Καλή επιτυχία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...