Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μάρτιος 2015

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015
Ολική έκλειψη Ηλίου στις 29 μοίρες του Ζωδίου των Ιχθύων. Επηρεάζει με γεγονότα την 29η μοίρα Ιχθύων-Παρθένου-Διδύμων-Τοξότη. Εάν έχετε σε αυτήν την μοίρα τον ¨Ηλιο σας ή έναν άλλο πλανήτη τότε θα νιώσετε την δυναμική ενός στάρ-τέστ να σας ταρακουνήσει_ εάν δεν έχετε πλανήτη σ' αυτήν την μοίρα στον γενέθλιο ή προοδευτικό χάρτη σας τότε αυτή την σημαντική πρώτη έκλειψη της χρονιάς, θα την προσπεράσετε σαν ένα απλό test-drive σε κάποιον τομέα της ζωής σας, ανάλογα με τον ωροσκόπο σας.
Κριοί: Η έκλειψη πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σας και σας λέει: Τώρα είναι η ώρα να ελευθερωθείς από το παρελθόν σου, και να οριοθετήσεις την ζωή σου, πάνω στα νέα δεδομένα του παρόντος.
Ταύροι: Η έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σου σε ωθεί να επανεξετάσεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, τους στόχους, και τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις καθώς και να βάλλεις σε μια νέα προοπτική τις φιλοφοξίες σου.
Δίδυμοι: Η έκλειψη στον Δέκατο οίκο σου στρέφει τη δυναμική σου στην καρριέρα και την κοινωνική αναγνώριση. Είναι σημαντικό λοιπόν να αναγνωρίσεις τόσο τις δυνατότητες σου, όσο και τις αδυναμίες σου.
Καρκίνοι: Η έκλειψη στον ένατο οίκο έχει σχέση με ανώτερες σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και επαφές σε εργασιακό επίπεδο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σ' επαφή με πολύ κόσμο και ενδιαφέροντες προσωπικότητες.
Λέοντες: Η έκλειψη στον όγδοο οίκο σου αναμοχλεύει υπαρξιακές αναζητήσεις, αλλά συγχρόνως σε ωθεί σε αναθεώρηση κάποιων συμπεριφορών σου. Ενεργοποιεί επίσης οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές, τυχερά παιχνίδια κλπ.
Παρθένοι: Η έκλειψη στον έβδομο οίκο σου επανεξετάζει τις φιλικές, επαγγελματικές κοινωνικές σχέσεις σου, αλλά κυρίως τον γάμο ή μία κοινή συμβίωση. Αυτή την περίοδο μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή προβείς σε βιαστικές ενέργειες.
Ζυγοί: Η έκλειψη στο έκτο οίκο σου ανάβει το 'φωτάκι' του τομέα εργασία -υγεία. Αν παραμερίσεις τις ανάγκες του 'Εγώ' σου, και εργασθείς μαζί με άλλους, με σκοπό την εκπλήρωση ενός έργου που θα σου αποφέρει και χρηματικά ωφέλη, θα λάβεις μια ηθική ικανοποίηση εκτός από υλική.
Σκορπιοί: Η έκλειψη στον πέμπτο οίκο σου φωνάζει πως έχεις ανάγκη από ψυχαγωγία. Ο πέμπτος οίκος είναι ο τομέας που εκφράζει τον έρωτα, τα παιδιά και κάθε είδους δημιουργία. Κάποιοι θα βρείτε των έρωτα της ζωής, κάποιοι θα αποκτήσετε ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Το μήνυμα είναι 'κάνε ότι θέλεις, αλλά με κάποιο μέτρο'.
Τοξότες: Η έκλειψη στον τέταρτο οίκο σου αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τις κληρονομικές καταβολές, όπως επίσης δείχνει και μια ιδιωτική επιχείρηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις κάποιες περιουσιακές οικογενειακές εκκρεμότητες.
Αιγόκεροι: Η έκλειψη στον τρίτο οίκο σου θα στρέψει την προσοχή σου σε αδέλφια, συγγενείς, γείτονες και γενικά σε συναλλαγές με γνωστά σου άτομα. Μικρά κοντινά ταξίδια είναι στο πρόγραμμα. Καλή περίοδος για να λύσεις παρεξηγήσεις με ανθρώπους στο παρελθόν.
Υδροχόοι: Η έκλειψη στον δεύτερο οίκο σου έχει να κάνει με υλικά και πνεύματικά αγαθά - ανάγκη για πλήρη έλεγχο στα οικονομικά σου και την ακίνητη περιουσία σου, αλλά και να επανεξετάσεις τί έχει πραγματική αξία για σένα στη ζωή σου.
Ιχθύες: Η έκλειψη στον πρώτο οίκο σου αφορά αποκλειστικά 'εσένα' τα 'θέλω' σου και τα προσωπικά σου ζητήματα. Προτίμησε να τελειώσεις τις δουλειές σου μόνος σου, γιατί οι άλλοι θα σε αποσυντονίσουν και μάθε πως πρώτα από όλα και όλους 'προέχει' ο εαυτός μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...