Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

2015 Αφιέρωμα

Η χρονιά αυτή μπορεί να χαρακτηρισθεί ως η χρονιά ρυθμιστής των γεγονότων που θα διαδραματισθούν σε βάθος χρόνου τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο ανεπτυγμένο κόσμο. Μέχρι το Μάϊο του 2018 που ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Κριό, μικρές μεμονωμένες εστίες πολέμου, δεν θα πάψουν να υπάρχουν_ αποσπασματικά δε, θα έχουμε τρομοκρατικές ενέργειες υποκινούμενες από θρησκευτικό φανατισμό. Βρισκόμαστε στην μέση μιας κοινωνικό-πολιτικής αλλαγής, όπου θα κυριαρχήσουν νέα δεδομένα ζωής, για τους πιο καταπιεσμένους λαούς. Αυτό θα φανεί το 2017 όταν ο Κρόνος απ' τον Τοξότη, τριγωνίσει τον Ουρανό στον Κριό_
Το 2015 μπορεί να χαρακτηρισθεί τουλάχιστον στο δεύτερο εξάμηνο του ώς μια καλύτερη χρονιά στο οικονομικό επίπεδο συγκριτικά με το 2014.
Οι πιό σημαντικές πλανητικές όψεις του 2015
Μάρτιος 2015: Το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα πραγματοποιείται τον Μάρτιο του 2015. Συνεπώς ολόκληρη η χρονιά θα σημαδευτεί από ξαφνικά και απρόσμενα ανατρεπτικά γεγονότα. Το τετράγωνο σχηματίζεται μεταξύ Κριού-Αιγόκερου στην 15η μοίρα αυτών των Ζωδίων και επηρεάζει Κριούς-Ζυγούς-Αιγόκερους-Καρκίνους που έχουν τον Ηλιο τους ή κάποιον άλλο πλανήτη σ'αυτές τις μοίρες. Δηλαδή επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο ως προς τον Ηλιο αυτών των Ζωδίων, χωρίς να αφήνει απ' έξω και τα υπόλοιπα Ζώδια που μπορεί να έχουν Άρη ή Κρόνο σε αυτές τις μοίρες.
Τα επί μέρους γεγονότα που ίσως συμβούν στη ζωή του καθένα από εμάς, θα εξαρτηθούν από την δομή του δικού μας προσωπικού χάρτη.
Χρειάζεται λοιπόν 'εγρήγορση' ετοιμότητα αισιοδοξία και απέραντη 'υπομονή'. Γιατί έχει και καλά ο Μάρτιος για τα Ζώδια του παρορμητικού Σταυρού. Οι Κριοί θα κάνουν μια πετυχημένη αλλαγή στην ζωή τους.
Οι Καρκίνοι θ'αυξήσουν τα εισοδήματα τους. Οι Ζυγοί θα υλοποιήσουν ένα όνειρό τους. Οι Αιγόκεροι θα συναντήσουν τον 'ευεργέτη' τους. Ο μήνας Μάρτιος έχει μια 'θαυματουργή' όψη το τρίγωνο Δία-Ουρανού που θα λειτουργήσει σαν 'Δώρο έξ ουρανού' και θα επαναληφθεί στις 22 Ιουνίου. Τί μας λέει όμως αυτή η τυχερή όψη; Πως πρέπει να αδράξουμε αμέσως αυτή την ευκαιρία και να την εκμεταλευτούμε στο έπακρον. Και άν καταφέρουμε να κερδίσουμε τώρα σ' έναν τομέα νευραλγικό της ζωής μας θα το θυμόμαστε για πάντα με ευγνωμοσύνη προς τον δικό μας Καλό Άγγελο!.
Μπορούμε λοιπόν να ανακηρύξουμε τον Μάρτιο ως τον σπουδαιότερο μήνα για το 2015. Αλλά για μένα και Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα λύσει πολλά οικονομικά προβλήματα τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, με το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα. Το 'αγκάθι' του 2015 είναι τον Σεπτέμβριο η όψη αντίθεσης του Δία με τον Ποσειδώνα όψη SOS_
Δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες χωρίς ρεαλιστικό υπόβαθρο_ όψη παραπλάνησης, ψευδαίσθησης, δηλαδή σαν να ζούμε μια 'εικονική πραγματικότητα'
Τα καλά νέα της χρονιάς είναι πως όλοι μας θα πάρουμε ένα κομμάτι από την πίτα της τύχης, άλλοι μικρότερο άλλοι μεγαλύτερο. Το σίγουρο είναι πως κανείς μας δεν θα μείνει παραπονούμενος.
Ευχή: Να αφυπνισθεί η 'Συλλογική Συνείδηση' των ανθρώπων. Το απαιτεί αυτή η χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...