Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Φεβρουάριος 2014

Ο Φεβρουάριος παρόλο που φαινομενικά είναι ένας ήσυχος, μαλακός και αθόρυβος μήνας δεν μας προσφέρει καμία σιγουριά και βεβαιότητα για καλύτερες ημέρες Γιατί!. Ο μήνας αυτός θα κληθεί να διαχειρισθεί τον απόηχο του Ιανουαρίου με την όψη αντίθεσης Δία-Πλούτωνα στις 31 Ιανουαρίου 2014. Καθώς και το τετράγωνο Δία - Ουρανού που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου.
Πολλά θέματα που είχαν προκύψει το 2013 θα δούμε να συνεχίζονται και αυτό τον μήνα. Η λύση τους θα δοθεί στο τέλος Μαΐου 2014_
Ο Φεβρουάριος λοιπόν εν κατακλείδι δεν επιτρέπει οικονομικά ανοίγματα επαναστατικά ξεκινήματα και οριστικές αποφάσεις ζωής!_
Γενικά στην ατμόσφαιρα θα επικρατήσει μια γενική ανασφάλεια, που θα αντιμετωπισθεί μόνο με την <θετική σκέψη> όλων μας!
Κριοί: Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα θα βρούν μια κάποια λύση προς το τέλος του μήνα, μέσα από πετυχημένες φιλικές και κοινωνικές επαφές.
Ταύροι: Επαγγελματικά, καριέρα, και κοινωνική προβολή, θα περάσουν μέσα από αναταραχές και αντιφατικές καταστάσεις. Μια θετική κουβέντα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, μπορείτε να κάνετε στις 15 του μήνα με επιτυχία.
Δίδυμοι: Νέες προοπτικές, νέα ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο με προϋπόθεση να δουλέψετε σκληρά και συνεχόμενα, ευνοούνται ανώτερες σπουδές και επαφές με ξένους και το εξωτερικό.
Καρκίνος: Βρίσκεσθε στην αρχή μιας νέας πορείας ζωής βασισμένης στην αλλαγή αντίληψης προς κάθε κατεύθυνση. Το Σύμπαν από τις 19 Φεβρουαρίου θα σας προσφέρει ευκαιρίες για εκμετάλευσης της προσωπικής σας τύχης!_
Λέων: Εκπλήξεις, σε σχέσεις, γάμο, συνεργασίες. Πιθανόν να αλλάξετε τον χώρο εργασίας ή το αντικείμενο εργασίας σας. Μην δίνετε στόχο για σχόλια όσονν αφορά την ερωτική σας ζωή!. Προωθείστε το δημιουργικό κομμάτι της προσωπικότητας σας, έχει να σας δώσει πολλά καλά.
Παρθένος: Έρωτας, παιδιά, και κάθε είδος δημιουργία, σε πρώτο πλάνο. Νέες ευκαιρίες στον τομέα εργασία. Προσέξτε τα οικονομικά σας όλο αυτό το διάστημα. Τακτοποιείστε δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά, νομικά θέματα.
Ζυγός: Επικοινωνιακός μήνας με πετυχημένες κοινωνικές και φιλικές επαφές. Καλύτερες ημέρες για τους στόχους σας η 15-16 Φεβρουαρίου. Μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσετε ένα άτομο που θα έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσάς. Φίλοι βοηθούν στα σχέδια σας.
Σκορπιός: Το παρασκήνιο που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό στην ζωή σας, θα βγεί στο προσκήνιο - ψυχραιμία - Στο τέλος ο χρόνος θα σας δικαιώσει! Φροντίστε πρόσωπα της οικογένειας σας, και προστατέψτε την ακίνητη περιουσία σας_ Πολλές μετακινήσεις.
Τοξότης: Περιμένετε, υπομένετε, και σχεδιάζετε το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς θα διαλέξουν την 'επιμόρφωση' σαν ένα 'συν' στο βιογραφικό τους_ Η 16 Ιουλίου είναι κοντά θα σας βοηθήσει να εκτοξεύσετε τις ιδέες σας μέσω της συγγραφής, των media ή internet.
Προετοιμάστε το έδαφος για τον ερχομό της κοινωνικής σας <καθιέρωσης>.
Αιγόκερως: Ο ανάδρομος Δίας και Ερμής θα πάει λίγο πίσω τις διαπραγματεύσεις που έχετε κατά νου. Από την άλλη μεριά αυτή η στασιμότητα θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων του 2013. Το τέλος μιας σχέσης προσωπικής ή επαγγελματικής θα απελευθερώσει την αισιοδοξία σας, για το τι όμορφο έχει να μας προσφέρει η ζωή!
Υδροχόος: Μεταβατική περίοδος για τα ευχάριστα που σας περιμένουν, στην γωνία του δρόμου. Ο χώρος της υγείας - εργασίας που σας έδωσε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα απελευθερώνεται σιγά-σιγά από τον μουντό εναγκαλισμό του Κρόνου_ Αυτό τον καιρό είστε καλά, με δύναμη και όρεξη για ζωή, και νέες κατακτήσεις_
Ιχθύες: Έχετε υλοποιήσει πολλά από τα <θέλω> σας θα προσέξετε λίγο ακόμη οικονομικές και νομικές υποθέσεις. Φίλοι είναι κοντά σας έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν και να σας βοηθήσουν. Κάποιοι από εσάς θα έχετε αυτό το διάστημα ευχάριστες καταστάσεις όσον αφορά τα παιδιά κάποιοι άλλοι όσον αφορά τα ερωτικά θέματα_
Φίλες, Φίλοι θα διαχειρισθείτε σωστά τους φόβους σας, αυτός ο μήνας θα κυλήσει <αθόρυβα>.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...