Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μάρτιος 2015

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015
Ολική έκλειψη Ηλίου στις 29 μοίρες του Ζωδίου των Ιχθύων. Επηρεάζει με γεγονότα την 29η μοίρα Ιχθύων-Παρθένου-Διδύμων-Τοξότη. Εάν έχετε σε αυτήν την μοίρα τον ¨Ηλιο σας ή έναν άλλο πλανήτη τότε θα νιώσετε την δυναμική ενός στάρ-τέστ να σας ταρακουνήσει_ εάν δεν έχετε πλανήτη σ' αυτήν την μοίρα στον γενέθλιο ή προοδευτικό χάρτη σας τότε αυτή την σημαντική πρώτη έκλειψη της χρονιάς, θα την προσπεράσετε σαν ένα απλό test-drive σε κάποιον τομέα της ζωής σας, ανάλογα με τον ωροσκόπο σας.
Κριοί: Η έκλειψη πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σας και σας λέει: Τώρα είναι η ώρα να ελευθερωθείς από το παρελθόν σου, και να οριοθετήσεις την ζωή σου, πάνω στα νέα δεδομένα του παρόντος.
Ταύροι: Η έκλειψη στον ενδέκατο οίκο σου σε ωθεί να επανεξετάσεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, τους στόχους, και τις φιλικές και κοινωνικές σου σχέσεις καθώς και να βάλλεις σε μια νέα προοπτική τις φιλοφοξίες σου.
Δίδυμοι: Η έκλειψη στον Δέκατο οίκο σου στρέφει τη δυναμική σου στην καρριέρα και την κοινωνική αναγνώριση. Είναι σημαντικό λοιπόν να αναγνωρίσεις τόσο τις δυνατότητες σου, όσο και τις αδυναμίες σου.
Καρκίνοι: Η έκλειψη στον ένατο οίκο έχει σχέση με ανώτερες σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό καθώς και επαφές σε εργασιακό επίπεδο. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις σ' επαφή με πολύ κόσμο και ενδιαφέροντες προσωπικότητες.
Λέοντες: Η έκλειψη στον όγδοο οίκο σου αναμοχλεύει υπαρξιακές αναζητήσεις, αλλά συγχρόνως σε ωθεί σε αναθεώρηση κάποιων συμπεριφορών σου. Ενεργοποιεί επίσης οικονομικά θέματα, δάνεια, κληρονομιές, τυχερά παιχνίδια κλπ.
Παρθένοι: Η έκλειψη στον έβδομο οίκο σου επανεξετάζει τις φιλικές, επαγγελματικές κοινωνικές σχέσεις σου, αλλά κυρίως τον γάμο ή μία κοινή συμβίωση. Αυτή την περίοδο μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή προβείς σε βιαστικές ενέργειες.
Ζυγοί: Η έκλειψη στο έκτο οίκο σου ανάβει το 'φωτάκι' του τομέα εργασία -υγεία. Αν παραμερίσεις τις ανάγκες του 'Εγώ' σου, και εργασθείς μαζί με άλλους, με σκοπό την εκπλήρωση ενός έργου που θα σου αποφέρει και χρηματικά ωφέλη, θα λάβεις μια ηθική ικανοποίηση εκτός από υλική.
Σκορπιοί: Η έκλειψη στον πέμπτο οίκο σου φωνάζει πως έχεις ανάγκη από ψυχαγωγία. Ο πέμπτος οίκος είναι ο τομέας που εκφράζει τον έρωτα, τα παιδιά και κάθε είδους δημιουργία. Κάποιοι θα βρείτε των έρωτα της ζωής, κάποιοι θα αποκτήσετε ένα παιδί ή ένα εγγόνι. Το μήνυμα είναι 'κάνε ότι θέλεις, αλλά με κάποιο μέτρο'.
Τοξότες: Η έκλειψη στον τέταρτο οίκο σου αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τις κληρονομικές καταβολές, όπως επίσης δείχνει και μια ιδιωτική επιχείρηση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις κάποιες περιουσιακές οικογενειακές εκκρεμότητες.
Αιγόκεροι: Η έκλειψη στον τρίτο οίκο σου θα στρέψει την προσοχή σου σε αδέλφια, συγγενείς, γείτονες και γενικά σε συναλλαγές με γνωστά σου άτομα. Μικρά κοντινά ταξίδια είναι στο πρόγραμμα. Καλή περίοδος για να λύσεις παρεξηγήσεις με ανθρώπους στο παρελθόν.
Υδροχόοι: Η έκλειψη στον δεύτερο οίκο σου έχει να κάνει με υλικά και πνεύματικά αγαθά - ανάγκη για πλήρη έλεγχο στα οικονομικά σου και την ακίνητη περιουσία σου, αλλά και να επανεξετάσεις τί έχει πραγματική αξία για σένα στη ζωή σου.
Ιχθύες: Η έκλειψη στον πρώτο οίκο σου αφορά αποκλειστικά 'εσένα' τα 'θέλω' σου και τα προσωπικά σου ζητήματα. Προτίμησε να τελειώσεις τις δουλειές σου μόνος σου, γιατί οι άλλοι θα σε αποσυντονίσουν και μάθε πως πρώτα από όλα και όλους 'προέχει' ο εαυτός μας.

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια από Φεβρουάριο έως και 10 Αυγούστου 2015

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια από Φεβρουάριο έως και 10 Αυγούστου 2015

Στις 11 Αυγούστου 2015 ο Δίας από το Ζώδιο του Λέοντα περνάει στο Ζώδιο της Παρθένου, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα για όλους μας.
Κριοί: Ευνοημένοι σ'αυτό το διάστημα οι Κριοί σε θέματα ερωτικά, απόκτησης παιδιών, σταθεροποίησης σχεδίων επαγγελματικών, αλλαγές ζωής, τόπου κατοικίας, και σε πολλές περιπτώσεις τόπου διαμονής και εγκατάστασης στο εξωτερικό. Για τους νεώτερους ευκαιρίες για σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό. Προτροπή: Αδράξτε την ευκαιρία τώρα!.
Ταύροι: Πολλές ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα, καλή φυσική κατάσταση, βελτίωση των οικογενειακών συνθηκών, μια αγορά σπιτιού ή μια ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος. Πολλοί από εσάς θα δεχτείτε ηθική και υλική συμπαράσταση από την οικογένεια. Πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε μια δική σας επιχείρηση. Προτροπή: Τέλος οι ανασφάλειες-Βγείτε θαρραλέα έξω στην ζωή και διεκδικείστε αυτό που θέλετε.
Δίδυμοι: Όνειρα και ελπίδες για μια πιο άνετη και συναρπαστική ζωή, ειδικά για τους αντιπροσώπους του Ζωδίου που βρίσκονται γύρω στα σαράντα χρόνια. Μπορεί να εκπληρωθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2015. Αρκεί μόνο να ξεφύγετε από την σπατάλη του εαυτού σας στην καθημερινότητα και προσηλωθείτε σ'έναν μόνο στόχο. Οι πιο τυχεροί από εσάς θα αποκτήσουν ένα αμάξι, μηχανή ή κάποια ηλεκτρονική συσκευή. Προτροπή: Αναθεωρείστε τον τρόπο σκέψης σας και γίνετε πιο ρεαλιστές.
Καρκίνοι: Υπολογείστε με ακρίβεια τους στόχους σας και εφαρμόστε τους μέχρι τα όρια των δυνατοτήτων σας. Με αυξημένη την ενεργητικότητά σας, αυτό το διάστημα τολμήστε το επόμενο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στην επιτυχία. Η σημαντική αύξηση εσόδων θα σας βοηθήσει ψυχολογικά και σε κάποιους από εσάς θα δρομολογήσει την απόκτηση ενός παιδιού. Προτροπή: Πιστέψτε το. Η τύχη σας έχει γυρίσει πρός το καλύτερο. Δώστε της και εσείς μιά 'κλωτσιά' για να πάει πιο γρήγορα.
Λέοντες: Αναμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της χρονικής περιόδου, προστατεύστε όσα σας πρόσφερε απλόχερα η τύχη. Ο Δίας στο Ζώδιο σας σηματοδοτεί την αρχή ενός μεγάλου κύκλου ανάπτυξης, κι' ο Κρόνος από τον Τοξότη βοηθάει στην σταθεροποίηση μακροχρόνιων σχεδίων ζωής, αρκεί αυτά τα σχέδια να στηρίζονται σε 'ρεαλιστικές' παραμέτρους. Προτροπή: Προσοχή! η αισιοδοξία και η αυξημένη αυτοπεποίθηση, αυτής της περιόδου, μην σας οδηγήσει σε λανθασμένα κι αλαζονικά μονοπάτια προσωπικής αυτοπροβολής.
Παρθένοι: Μέχρι τον Ιούνιο θα έχετε την προστασία του Δία σε θέματα υγείας, εργασίας και θα βελτιωθείτε στο ν' αντιλαμβάνεσθε διαισθητικά ποίοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι φίλοι σας.
Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσετε με αυτό το κομμάτι θα οδηγηθείτε στην αυτοβελτίωση, η οποία είναι απαραίτητη, για το επόμενο ανανεωτικό άλμα ζωής που θα πραγματοποιηθεί όταν ο Δίας εισέλθει στο Ζώδιο της Παρθένου και θα τριγωνίσει τον Πλούτωνα τον Οκτώβριο του 2015. Προτροπή: Μην κάνετε πίσω από κάποια 'αγκαθάκια' που θα βρεθούν στον δρόμο σας αυτό το διάστημα.
Ζυγοί: Το τελευταίο εμπόδιο σε σχέσεις, συνεργασίες, γάμο, φιλικές και επιχειρηματικές επαφές θα το περάσετε τον Μάρτιο του 2015. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ελεύθερος, χωρίς αναβολές, και αναπάντεχα εμπόδια στα σχέδια σας. Αρκεί να έχετε σχέδια, αφού με την έκλειψη του Απριλίου Σελήνης στο Ζώδιο σας θα πάρουν σάρκα και οστά! Προτροπή: Επιστρατεύστε όλη τη γοητεία που έτσι και αλλιώς διαθέτετε, σε αισθηματικά και οικονομικά θέματα και θα έχετε σίγουρη επιτυχία!.
Σκορπιός: Οι Σκορπιοί σε όλη την διάρκεια της ζωής τους αναζητούν την 'Δικαίωση'. Οι πάνω των πενήντα χρονών την 'πήραν' το 2014. Οι κάτω των πενήντα όχι. Μόνο θα δικαιωθούν στις επιλογές τους αλλά θα ανοίξει γι' αυτούς ένας νέος κύκλος ανάπτυξης, σε πολλούς νευραλγικούς τομείς της ζωής τους. Αυτή την χρονική περίοδο θα έχουν τύχη και επιτυχίες σε εργασιακά θέμετα, όπως μια προαγωγή οι εργαζόμενοι, όσο και το ότι πολλοί άνεργοι (βάση καλών συνθηκών) θα βρούν μια αξιοπρεπή εργασία. Επίσης θα βρούν λύση κάποιοι σε ένα πρόβλημα υγείας. Προτροπή: Τόλμησε αν επιθυμείς να αποκτήσεις υπόληψη και κοινωνική καθιέρωση.
Τοξότες: Μέχρι και τον Αύγουστο του 2015 έχετε τον Δία να σας προστατεύσει από τον Κρόνο που εγκαστάθηκε ήδη στο Ζώδιο σας. Οι αλλαγές ξαφνικές δεν θα πάψουν να ταρακουνούν πότε θετικά και πότε αρνητικά την ζωή σας. Δύο αναλαμπές της τύχης τον Μάρτιο και τον Ιούνιο θα γεμίσουν τις μπαταρίες της αισιοδοξίας σας. Οι ευθύνες σας όμως θα αυξηθούν σημαντικά με τον Κρόνο που θέλει τα 'πάντα σε τάξη'. Αυτή την χρονιά θίγονται μόνο όσοι έχουν τον Ηλιο τους στις πρώτες μοίρες του Ζωδίου. Προτροπή: Χρειάζεται υπομονή, καλός προγραμματισμός και πλήρης συναίσθηση των καθηκόντων σας_
Αιγόκεροι: Ο Πλούτωνας στην μάχη του με τον Ουρανό φέρνει ανατροπές στις ζωές σας. Αυτή την εποχή βρίσκεται στην 15η μοίρα του Αιγόκερω, επηρεάζοντας εσάς που έχετε τον Ηλιο σας στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζωδίου.  Όταν ο Πλούτωνας συναντά τον ήλιο μας, ολοκληρώνει έναν κύκλο του παρελθόντος, ανοίγοντας έναν άλλο νέο κύκλο τελείως διαφορετικό. Η εμπειρία όμως που κουβαλάμε μας οδηγεί δυναμικά σε μιά νέα πραγματικότητα ζωής προσαρμοσμένης στα αληθινά 'Θέλω' μας. Προτροπή: Η εσωτερική δύναμη που έχεις αυτή την στιγμή, άν την χρησιμοποιήσεις σωστά και για το 'Καλό' θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τα μελλοντικά σου σχέδια_
Υδροχόοι: Αυτή την εποχή σας δίνετε η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να συνδεθείτε, κοινωνικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά_ Ευκαιρίες για ταξίδια και διασυνδέσεις με το εξωτερικό θα ανοίξουν τους ορίζοντες της ζωής σας. Οικονομικές απολαβές σαν 'δώρο' από τρίτους ασφαλιστικές αποζημιώσεις ή ακόμη κέρδη από τυχερά παιχνίδια είναι μέσα στις πιθανότητες να συμβούν. Πρότροπη: Ελέγξτε τις ' Μεγάλες Προσδοκίες' που ίσως τρέφετε για πρόσωπα και καταστάσεις.
 Ιχθύες: Τύχη σε εργασιακά θέματα αυξημένη αναρρωτική ικανότητα και μια αστείρευτη δύναμη ψύχης θα σας βγάλει από κάποια 'αδιέξοδο' που προηγήθηκαν από επιπόλαιες ενέργειες σας, στο παρελθόν. Διορθώστε ότι μπορεί να διορθωθεί, και ανασυντάξετε δυνάμεις για τις 'χαρές' που δεν αργούν να έρθουν με την μορφή ενός πετυχημένου γάμου, μιάς ερωτικής συνύπαρξης ή μιας τέλειας συντροφικής σχέσης. Προτροπή: Πάψτε να λυπάσθε για τους γύρω σας τόσο πολύ. Ο 'εαυτός' μας χρειάζεται φροντίδα και προσοχή πρώτα, κι' ύστερα οι άλλοι.
 



Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...