Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Σημαντικές πλανητικές όψεις του 2014

Με θετικά αποτελέσματα για την ζωή μας. 
Θα σταθώ στις όψεις του ευεργέτη πλανήτη Δία, που σαν αρχή τον Ιανουάριο αντιμετώπισε τον δυνατό κι' ανίκητο Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. 
Καταλυτική όψη, που κάτι 'πήρε' οριστικά από αυτά τα δύο τόσο διαφορετικά στην δομή τους Ζώδια, αλλά και κάτι 'έδωσε' σε αντάλλαγμα, πολύ πιο ουσιαστικό, και ψυχοθεραπευτικό. Το Μάϊο έχουμε μια αρμονική όψη του Δία - Κρόνου στον άξονα Καρκίνου - Σκορπιού αυτή η όψη 'αναβάθμισε' το κύρος και την φήμη των Σκορπιών-Καρκίνων των νεότερων σε ηλικία, δηλ κάτω από 50 ετών, ενώ στούς μεγαλύτερους σε ηλικία πρόσφερε κάτι πολύτιμο. Την 'Δικαίωση' για τις 30ετών προσπάθειες να αποδείξουν την 'αξία' τους μέσα στο κοινωνικό σύνολο. 
Τον Αύγουστο έχουμε το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα, στον άξονα Καρκίνου - Ιχθύων που ευνόησε τους Ιχθύες, ώστε ένα όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα και για τους Καρκίνους να ανοίξει μια νέα πόρτα με υποσχέσεις για μια πιο όμορφη ζωή.
Έχουμε τέλος του Σεπτέμβρη το τρίγωνο της φωτιάς στον άξονα Λέων - Κριός σημαντικό τρίγωνο για νέα ξεκινήματα 'δημιουργικά' όπως η απόκτηση ενός απογόνου, η δημιουργία μιάς επιχείρησης ή μιάς πετυχημένης 'αλλαγής' ζωής όπως αλλαγή κατοικίας, τόπου ή ακόμα και χώρας. Το καλό αυτής της όψης δεν το εισπράττουν ισομερώς οι Κριοί όπως οι Λέοντες. Οι Κριοί λόγω της επίδρασης του Ουρανού που κάνει συνέχεια τετράγωνο με τον Πλούτωνα, βρίσκονται συνεχώς σε μια κατάσταση 'αναμονής' για το απρόσμενο που τους περιμένει έχουν οφέλη από την όψη αυτή της τύχης, αλλά η 'σταθερότητα' θα έρθει το 2015 όταν ο Κρόνος από τον Τοξότη θα τριγωνίσει τον Ήλιο τους και θα πατήσουν γερά στα πόδια τους τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά.
Αυτές οι καλές όψεις ναι μέν εύνοουν σε πρώτο πλάνο τα Ζώδια Καρκίνου - Αιγόκερω Καρκίνου - Σκορπιού Λέοντος - Κριού, σε δεύτερο πλάνο όμως δίνουν κι' ένα κομμάτι τύχης στα υπόλοιπα πχ. ένας Ζυγός μπορεί να έχει Αφροδίτη στον Λέοντα. Το Δίκαιο Σύμπαν δίνει σ' όλους μας ένα 'κομμάτι τύχης'_


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Δεκέμβριος 2014

Ο τελευταίος μήνας του 2014 έχει δύο πρόσωπα. Μέχρι τις 14 του μήνα μας δείχνει το όμορφο, καλό, και αισιόδοξο πρόσωπο του, αναλαμπές τύχης ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλευτούμε σαν βάσεις γερές για την επόμενη χρονιά. Υπέροχες, ρομαντικές, ερωτικές στιγμές με αρκετή δόση 'γκλαμουριάς' συνθέτουν μια περίοδο 'συγκομιδής' χρήσιμης για το επόμενο διάστημα, της 'ανομβρίας'. Η 4η και 14η του μήνα πολύ καλές ημέρες για ένα γάμο, ή αρραβώνα!
Και έρχεται η δευτέρα 15η του μήνα και ο άτακτος πλανήτης Ουρανός, προσπαθεί με την βοήθεια του Πλούτωνα, να 'ξεκαθαρίσει' όλες τις παλιές 'αμαρτίες' των ανθρώπων αυτού του πλανήτη. Η επίδραση του, δεν αφορά προσωπικά στον καθένα από εμάς, λειτουργεί σε συλλογικό επίπεδο. Δηλ αφορά τις μάζες και όχι μεμονωμένα περιστατικά_ Εμείς με το απόθεμα 'ευτυχίας' που μαζέψαμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, ας απολαύσουμε τις γιορτές ζώντας την κάθε όμορφη στιγμή 'ολοκληρωτικά' με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Νοέμβριος 2014

Μήνας δυνατός - σκληρός - με έντονες διαθέσεις αδιάλλακτης επαναστατικότητας. Αυτά μέχρι τις 15 του μήνα. Γιατί από 16 και μετά το <γυρίζει> στον ρεαλισμό μαλακώνει, και με πονηριά προσανατολίζεται μόνο στα ατομικά του συμφέροντα και στο τέλος δίνει και ένα 'δωράκι' σ'όλα τα καλά παιδιά που θα ακολουθήσουν τις προτροπές του που στην προκειμένη περίπτωση είναι Κριό-Τοξότες.
Αναλύοντας συνοπτικά την όψη συνόδου του Αρη-Πλούτωνα, που η επιρροή της θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, που γίνεται σήμερα 10 Νοεμβρίου 2014 καταλήγουμε στα εξής συμπεράσματα. Η όψη αυτή καθεαυτή σημαίνει 'κάνω δυναμικά μια νέα αρχή'. Τι σημαίνει όμως όταν γίνεται στο Ζώδιο του Αιγόκερω; Ο Αρης κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κρόνο στις 13 του μήνα. Ένώ η Αφροδίτη από τον Σκορπιό κάνει σύνοδο με Κρόνο.
Θέλω λοιπόν να κάνω την επανάσταση μου με σκληρό και δυναμικό τρόπο δηλ. 'όποιον πάρει ο Χάρος' αλλά έρχεται η φωνή της λογικής, της 'πονηρής' σκέψης και το κυριότερο, 'το προσωπικό μου συμφέρον' που μου λέει πως θέλω να επιζήσω και να υπάρξω και αύριο σαν οντότητα, και τί κάνω; αποχωρώ πάντα όμως με αξιοπρέπεια από τον στίβο της αναμέτρησης και περιμένω μια πιό κατάλληλη στιγμή και πιστέψτε με αυτή η στιγμή είναι πολύ κοντά.
Τον Οκτώβρη του 2015 αυτή η στιγμή θα δώσει λύσεις σε οικονομικά, αισθηματικά, εργασιακά, θέματα υγείας για τον καθένα σας. Προετοιμάστε λοιπόν το έδαφος, εργασθείτε σκληρά με πίστη και υπομονή και κυρίως με αισιόδοξη και θετική σκέψη.


Μάρτιος 2024 - αναλυτικά

 Μάρτιος 2024  Μάρτιος: Ο Διπρόσωπος_ Η < ἀυρα > αυτοὐ του μήνα θα επηρεασθεί από την έκλειψη Σελήνης στις 25, αλλά η επιρροή της θα α...