Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Οκτώβρης

Αυτός ο μήνας μεταφέρει στις αποσκευές του ότι ομορφότερο, νέο , πρωτοποριακό και τυχερό μας έδωσε το τέλος Σεπτεμβρίου μέσω της αρμονικής όψης Δία-Ουρανού.
Ανοίγουμε λοιπόν τις αποσκευές μας με το πολύτιμο αυτό υλικό, και δρομολογούμε τις νέες προδιαγραφές ζωής, που για το καθένα από εμάς θα είναι διαφορετικές, αλλά θα έχουν όλες ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την εύνοια του Σύμπαντος ή όπως αλλοιώς θέλετε να το εκφράσετε, η τύχη σας χαμογελάει πλατιά!.
Σε συνδυασμό δε, με τις εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στις ζωές όλων μας, αφού το μήνυμα μιας επαναστατικής, ριζοσπαστικής αλλαγής πρωταγωνιστεί για ολόκληρο το 2014 _ και μας υποχρεώνει είτε το θέλουμε είτε όχι να συντονιστούμε και να χορέψουμε με τα 'ηχητικά' κύματα του Σύμπαντος _ 
Ο πλανήτης Ουρανός, ως δείκτης της αλλαγής στην αστρολογία, έχει τον πρώτο λόγο και αυτή την χρονιά και καθώς συνδέεται με το απρόσμενο και αναπάντεχο κάθε όψη που κάνει με κάποιον άλλο πλανήτη μας ξαφνιάζει είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Γι' αυτό θα πρέπει πάντα να είμαστε ευέλικτοι στην αντιμετώπιση των ξαφνικών ανατρεπτικών γεγονότων της ζωής μας. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα επαναληφθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 θα συνεχιστεί το 2015 και το 2016 αυτή η όψη επηρεάζει ολόκληρες γενιές σε συλλογικό επίπεδο, που καλούνται να προσαρμοσθούν σε νέα κοινωνικόπολιτικά και οικονόμικά δεδομένα.
Στην διάρκεια αυτής της σκληρής χρονικής περιόδου, υπάρχουν αναλαμπές αισιοδοξίας, ελπίδας και τύχης.
Μια τέτοια φωτεινή αναλαμπή μας προσφέρει και ο Οκτώβρης 2014.
Φίλες και φίλοι Αδράξτε τη και αξιοποιείστε τη με όσα μέσα διαθέτετε. Συμβατές ημερομηνίες γι' αυτή σας την προσπάθεια είναι : 5-7-8-14-15-17-20-21-22-25-27-28.

Εκλείψεις: 
23 Οκτωβρίου: Μερική έκλειψη Ηλίου στο 025' του Σκορπιού.
8 Οκτωβρίου :  ολική έκλειψη Σελήνης στις 15005' του Κριού.
άμεσα επηρεάσιμα Ζώδια. Σκορπιός - Ταύρος - Κριός - Ζυγός.
Βασικά οι εκλείψεις πρέπει να ξέρετε πως επηρεάζουν 'μόνο' εάν κάνουν κάποια όψη με έναν γενέθλιο πλανήτη σας, ή με τον Ήλιο σας. Εάν όχι ξεχάστε τες! . Βέβαια Κριοί - Ζυγοί που ο 'Ηλιος τους βρίσκετε στην 15η μοίρα κάποιο θέμα σπιτιού ή οικογένειας θα προκύψει που θα τους αναγκάσει να αλλάξουν σπίτι - περιοχή ή και χώρα.
Οι Σκορπιοί και οι Ταύροι στις πρώτες μοίρες των Ζωδίων (πάντα) θα προσαρμόσουν τα οικονομικά τους σε νέες βάσεις - Βασικά μάθετε πως μια έκλειψη πάντα θα ακολουθείτε από μια 'έκπληξη' 
Μήνυμα: Μην τα παρατάς ποτέ! Στην στροφή του δρόμου σε περιμένει κάτι 'Καλό'.


Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...