Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Καλοκαίρι 2014

Χαρακτηριστικά Καλοκαιριού 2014

Επικοινωνιακό - Δραστήριο και ανατρεπτικά δημιουργικό_ 
Τον Ιούλιο - Αύγουστο θα υπάρξουν συντονισμένες διεργασίες σ' όλα τα επίπεδα ζωής μας, με στόχο το τέλος Σεπτεμβρίου να υπάρξει μια θεαματική, ενδιαφέρουσα και επαναστατική αλλαγή σ' έναν διαφορετικό τομέα ζωής, ανάλογα στο Ζώδιο που ανήκει ο καθένας μας. Η ένταση που διαφαίνετε στο τέλος Ιουνίου θα αναγκάσει Κριούς-Ζυγούς-Καρκίνους-Αιγόκερους ν'αλλάξουν την συμπεριφορά τους για την κατάκτηση κάποιων προσωπικών τους στόχων.
Ουσιαστικά το τοπίο αλλάζει για όλα τα Ζώδια στις 26 Ιουλίου, όταν ο εκρηκτικός πλανήτης Άρης θα περάσει στον Σκορπιό. Επομένως Ζυγοί-Κριοί-Καρκίνοι-Αιγόκεροι αναπνέουν ελεύθερα ύστερα από το ασφυκτικό εναγκαλισμό του Άρη. Παράλληλα ο Ερμής ο πλανήτης της σκέψης της επικοινωνίας και της καθημερινής συνδιαλλαγής, που βασίζετε στο τι λέμε, το πως το λέμε και το πόσο γρήγορα φέρνουμε εις πέρας τις καθημερινές δραστηριότητες μας, περνάει σε ορθή πορεία στις 2 Ιουλίου, και από τους Διδύμους στις 13 Ιουλίου μπαίνει στο Ζώδιο του Καρκίνου _ αυτόματα δραστηριοποιεί θετικά τα Ζώδια του Νερού Καρκίνους - Σκορπιούς - Ιχθύες. Τί κάνει δηλαδή; Διευκολύνει την σκέψη και τις επικοινωνίες τους ενώ συγχρόνως ευνοεί αγοραπώλησίες - υπογραφές συμβολαίων την έναρξη μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας, τα κοντινά ταξίδια και προσφέρει κάποιες ''ευκολίες'' στις προσωπικές επαφές με συγγενείς και φίλους.
Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό αυτό το Καλοκαίρι_ Στις 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η <Τυχερή όψη του 2014> αυτό που πρέπει να πιστέψουν όλοι οι αδικημένοι των προηγούμενων ετών ανεξάρτητα σε πιο Ζώδιο ανήκουν είναι ότι θα λειτουργήσει η εύχη <Ζητησέ το και θα σας δοθεί>. Μην πιστέψετε όμως όλοι σας ότι θα πέσει <το μάνα έξ ουρανού>. Τίποτε δεν χαρίζετε!. Όλα τα κερδίζεις με αγώνα και δουλειά. Πιστεύω πως όλοι θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το σημείο μηδέν που είναι η 16η Ιουλίου 2014. Αυτή την ημέρα ο ετεργέτης Δίας περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα_ δεν είναι τόσο δυνατός όπως στον Καρκίνο, αλλά θα πρέπει να ομολογήσω πως είναι πιο δημιουργικός και πιο ενθουσιώδης. Ο Δίας σε Ζώδιο της φωτιάς θα ενεργοποιήσει τον Κριό που βρίσκετε στην επιρροή του Ουρανού και τον Τοξότη δίνοντας δύναμη στα Ζώδια της φωτιάς τα κατ' εξοχήν δημιουργικά και δραστήρια πλανητικά σημεία.
Αυτό το καλοκαίρι όλα μπορούν να συμβούν - κανένας μας δεν ξέρει τι τον περιμένει στην στροφή του δρόμου. 
Τί θα χαρίσει Ο Δίας σε κάθε Ζώδιο;
Κριοί: Πλησιάζετε στο ξέφωτο_ Επιτυχία σε θέματα σπουδών ταξίδια και επαφές με ξένους και το εξωτερικό_ Έρωτας - παιδιά - δημιουργία σε πρώτο πλάνο.
Ταύροι: Επιτυχία στους τομείς: Χρήμα-Σεξ-Υγεία κληρονομικά, οικογενειακά, επενδύσεις.
Δίδυμοι: Επιτυχία στις κάθε είδους επικοινωνίες Media, ταξίδια, ξαδέλφια και πιθανόν μια ερωτική γνωριμία_
Καρκίνοι: Επιτυχία στα εργασιακά θέματα στα απρόοπτα οικονομικά ωφέλη, και στην απόκτηση ενός απογόνου_ Προσοχή στην αύξηση βάρους.
Λέοντες: Πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου θα έχετε ενεργοποιήση στους τομείς Γάμος-Συνεργασίες, Ερωτας, παιδιά, δημιουργική ικανότητα, πιθανόν ένας ξαφνικός γάμος τον Σεπτέμβριο ή μια ενδιαφέρουσα γνωριμία_
Παρθένοι: Επιτυχία σε θέματα οικογένειας, μιας ιδιωτικής επιχείρησης, μιας σημαντικής ηθικής και οικονομικής βοήθειας σ΄ένα πρόβλημα υγείας που βρίσκει λύση.
Ζυγοί: Επιτυχία στα σχέδια, τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, με την βοήθεια κάποιου ατόμου που προέρχεται είτε από το συγγενικό σας περιβάλλον, είτε από τον κύκλο φίλων ή κοινωνικών γνωριμιών_ Πιθανόν ένας ξαφνικός γάμος.
Σκορπιοί: Επιτυχία σε θέματα καρριέρας και κοινωνικής προβολής_ σε θέματα επαφών με το εξωτερικό, σε ανώτερες σπουδές, και σε μια αναπάντεχη πρόταση εργασίας που θα γεμίσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό_
Τοξότες: Επιτυχία σε εκκρεμείς νομικές υποθέσεις, εκτόξευση της δημοτικότητας σας, αύξηση των οικονομικών σας, καλή υγεία, αισιόδοξη διάθεση βοήθεια από ισχυρούς ανθρώπους_
Αιγόκεροι: Επιτυχία σε νέες γνωριμίες, σε οικονομικά, κληρονομικά, θέματα παιδιών σε δάνεια, ασφάλειες, τυχερά παιχνίδια και το πιο βασικό στην αυξημένη <Λίμπιντο> δηλαδή στην δύναμη ζωής και δημιουργίας και όχι υποχρεωτικά στην σεξουαλική επιθυμία_
Υδροχόοι: Επιτυχία σε γάμο, φιλίες, συνεργασίες, μακρινά ταξίδια και σε κάποιες<ουτοπικές> ιδέες που μπορείτε να σχεδιάσετε τώρα αλλά θα υλοποιηθούν όταν ο Δίας μπει στην Παρθένο.
Ιχθύες: Επιτυχία σε θέματα υγείας, εργασίας, έρωτα, παιδιών. Προτιμήστε να φτιάξετε ένα εργασιακό και κοινωνικό <προφίλ> μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου και θα εισπράξετε το <bonus> για τις προσπάθειες σας_
Σπουδαιότερος, Σημαντικότερος, δημιουργικότερος, πιο δραστήριος, πιο κινητικός, πιο ερωτικός, πιο ρομαντικός, με ποικιλία δραστηριοτήτων, με αναπάντεχες νέες γνωριμίες, και ανατροπές σε σχέσεις και έρωτες < είναι ο μήνας Αύγουστος > που μας υπόσχεται συναρπαστικές, δυνατές στιγμές ευτυχίας, αλλά με πρωταγωνιστή τον πλανήτη Ουρανό ο οποίος θα οδηγήσει τις ζωές μας από αλλαγή σε αλλαγή, από ανατροπή σε ανατροπή !.
Καλά να περάσετε !

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...