Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αγονη Γραμμή!
Οσο θαυμάσια είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύες και στον Ζυγό, που έλκει τους άλλους χωρίς να προσπαθήσει καθόλου, τόσο 'ψυχρή' περιχαρακωμένη στα κοινωνικά 'πρέπει' και προσκολλημένη στα συμφεροντολογικά της αιτήματα που είναι το χρήμα και η κοινωνική καταξίωση...
Είναι η Αφροδίτη στον Αιγόκερω.
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εισήλθε από 5 Νοεμβρίου 2013 και θα καθίσει έως 5 Μαρτίου 2014.
Σε θετικό πρόσημο θα βοηθήσει τους ονειροπόλους Καρκίνους, τους ανεδαφικούς σε πρακτικό επίπεδο Ιχθύες και τους συναισθηματικούς Σκορπιούς, να δουν την ζωή τους με άλλο 'μάτι'.
Με μια ρεαλιστική δηλαδή ματιά όσον αφορά τον γάμο, τις ανθρώπινες σχέσεις και συνεργασίες, ακόμη και τον Ερωτα. Τους πρακτικούς και προσγειωμένους Παρθένους να διαλέξουν αυτό που τους συμφέρει, και τους Ταύρους να ρυθμίσουν οικονομικά θέματα ωφελιμιστικά!.
Το 2014 έρχεται: Τι κουβαλάει στις αποσκευές του;


Αφιέρωμα στον πλανήτη Άρη

Ο Αρης στις 8 Δεκεμβρίου 2013, παίρνει θέση στο Ζώδιο του Ζυγού, όπου θα ''θρονιαστεί'' για τα καλά έως τις 25 Ιουλίου 2014. Επομένως αφού θα επηρεάσει τις εξελίξεις και τα γεγονότα της μισής επόμενης χρονιάς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, αξίζει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα, αφού μαζί με τον Ηλιο σ'ένα ωροσκόπο αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ανθρώπινης ύπαρξης.
Στον Ζωδιακό κύκλο ανάλογα το Ζώδιο που διατρέχει, λειτουργεί σε θέσεις δυνατές και σε θέσεις αδύναμες.
Στον Κριό είναι το 'σπίτι' του, απέναντι ατον Ζυγό είναι σε 'εξορία' στον Αιγόκερω είναι 'δυνατός' στον Καρκίνο είναι 'αδύναμος' ανάλογα με τη θέση του σ'ένα ωροσκόπιο δείχνει τον τρόπο που προσπαθούμε να επιβιώσουμε, να επιβεβαιωθούμε και να βγούμε ' νικητές στον στίβο της ζωής.
Αποτελεί μεταφορικά το 'γκάζι' που μας ωθεί, σε βιολογικό καθώς και σε ψυχολογικό επίπεδο, την ζωτική δύναμη που διαθέτει ο κάθε ένας από εμάς για να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές μάχες ζωής. Όταν δε σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα απελευθερώνει την 'Λίμπιντό' μας σ'όλες τις εκφάνσεις. Δηλαδή όλες οι ζωτικές λειτουργίες μας φθάνουν στο 'ζενίθ'.


Αρης στον Ζυγό (εξορία)
Η θέση του Διπλωμάτη
Εδώ τα βίαια μαχητικά και επιθετικά χαρακτηριστικά του πλανήτη μεταλάσσονται, σε ευγένεια, διπλωματία, ειρωνία.
Προτιμά τον λόγο αντί της 'μπουνιάς' και όταν αντιμετωπίζει την ανεξήγητη κακία, απαντά με την 'φυγή'. Είναι δειλός ; Όχι_ είναι έξυπνος_ δεν χαλάει την 'φαιά ουσία' του εγκεφάλου του, δεν ταράζει το νευρικό του σύστημα σε άσκοπες αντιπαραθέσεις, δεν είναι ο ψευτοπαληκαράς, είναι ένας 'τζέντλεμάν' με 'κόκκινες γραμμές' τις οποίες όταν τις πατήσεις, σου πετάει το 'γάντι' ειδικά Ζυγοί που έχουν τον Ηλιο τους σε σύνοδο με τον Αρη, δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους.
Ο Αρης στον Ζυγό υπομένει, δίνει ευκαιρίες στους άλλους πριν τους καταδικάσει οριστικά σε απομόνωση. Και αυτό γιατί ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά στο τι του προσφέρει κάποιος, και όταν βρίσκει ότι βαραίνουν τα άσχημα, τον απορρίπτει χωρίς ενοχές.
Συμπέρασμα: Ο Αρης στον Ζυγό δεν είναι ο 'μπροστάρης', ο μαχητικός ο διεκδικητικός που απαιτεί να τον παραδεχτείς σαν τον πρώτο και καλύτερο, χαρακτηριστικό του Αρη στον Κριό, είναι η προσωποποίηση της ευγένειας του 'τακτ' που προτιμά τις 'πλάγιες οδούς' της 'διπλωματίας' για να πετύχει τους στόχους του.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δεκέμβριος 2013

Σκληρός στην αρχή του και πολύ σκληρός στο τέλος του. 
Στις 13 του μήνα επαναλαμβάνετε η πολύ καλή και σημαντικότερη όψη της χρονιάς, που η δυναμική της θα λειτουργήσει και τον Ιανουάριο του 2014. Μπορείτε να τακτοποιήσετε επιτυχώς.
Α' Θέματα οικονομικά, δάνεια, αποζημιώσεις, αγοραπωλησίες, επιχειρηματικά ανοίγματα.
Β' Γ'αμος - συνεργασίες, σχέσεις με διάρκεια στον χρόνο, ανώτερες σπουδές, ένα πτυχίο, μια τιμητική διάκριση, μια νέα αρχή στον τομέα εργασία με την βοήθεια ενός προσώπου με δύναμη και κύρους στην κοινωνία. Όλα αυτά τα καλά θα τα πετύχετε Αν επιστρατεύσετε την σύνεση, την λογική, την ρεαλιστική σκέψη, κάνοντας focus στον στόχο σας χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς και κωλύματα του παρελθόντος.
Πιο ευνοημένοι - Καρκίνοι - Σκορπιοί - Ιχθύες.

Απρίλιος 2024

 Απρίλιος 2024  Ο μήνας αρχίζει με μια έκλειψη Ηλίου στην 19η μοίρα του Κριού, σηματοδοτώντας μια ακόμα έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού ενισχ...